- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #251933 üzenetére
Azon átmehet az úthenger.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tonyqa23 #251929 üzenetére
Azt gondolná az ember, hogy van biztonsági mentés/visszaállítás lehetőség külön az alkalmazásban, de biztonsági okokból nincs.
Recovery kulcsokat most kértem az oldalaktól ahol használom, azt beírtam KeePassba, szerintem így jó lesz legközelebbre. De jó lenne tudni miért törlődött minden...
Ezek szerint neked nem törlődött? -
radi8tor
MODERÁTOR
Használ valaki Google Authenticatort?
Nálam mára minden kód törlődött belőle, 3 helyhez is használom szóval nem volt egyszerű a művelet de sikerült belépnem és újra hozzárendelnem az authenticatort.
Lehet hogy a tegnapi Gmail adathalászós dolog folyománya volt ez?Bár nem értem miért törlődött minden, ami nem Gmailes az is...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lali-213 #248327 üzenetére
Igen, mivel itthon a 3, 7, 20 sávot használják a szolgáltatók.
Ha megnézed az USA és Globál verziókat 20-as sávig mindegyik kompatibilis. (26-tól kezd érdekesebb lenni, de ez minket nem érint) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #247027 üzenetére
Az bug lesz akkor.
Nekem is 14.7.1 van de szerencsére nem csinált még ilyet. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #247022 üzenetére
Nullára nem veszi le a meleg miatt. Kb a felére szokta vissza venni nekem az XS (OLED) kijelző fényerejét melegben (kocsiban). Aztán amikor lehűl (eszembe jut sapit tenni rá), akkor vissza veszi a fényerőt maxra.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #242622 üzenetére
Erről is írt kb a linkelt HSZ-ekben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #242620 üzenetére
B-L-A-C-K a NOHONt ajánlja.
[link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #242558 üzenetére
Szállító céggel meg kell osztaniuk az adataidat, ha házhozszállítással kéred a terméket.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
giroud199 #242473 üzenetére
Simán lehet, vannak URL-ek amiket nem lehet megosztani Facebookon. Kérdezz rá erre a topikjában.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
anderledani #242433 üzenetére
Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a hardveraprós jelszavad érintett volt egy adatszivárogtatásban. Nem azt jelenti, hogy a hackerek összekötötték ezt a fiókoddal.
Pyttawrx: pedig ha bele gondolsz, pont hogy emiatt tud téged figyelmeztetni Apple hogy figyu valahol használtad ezt a jelszót, ami kikerült. Van akinek ez elég indok már a jelszócserére.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
anderledani #242172 üzenetére
Na igen, ezt mindenkinek mérlegelnie kell: vásárlásnál spórol pár ezret, vagy javításra fizet ki többet ha normálisan meg akarja javíttatni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SingleFrench #242090 üzenetére
Ilyenre nincs mód, nem azért cserélik a telefont, mert neked az jobb, hanem mert nekik könnyebben megoldható.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
CharlieDrop #241749 üzenetére
Hát igen, ez valóban egy jó megoldás lehet.
Én mostanában úgy hogy gyorsan kikapcsolom BT-t. De mennyivel jobb lenne ha meg lehetne mondani a telefonnak hogy ne adja át a folyamatban levő hívást... -
radi8tor
MODERÁTOR
Apropó normál működés: iszonyatosan zavar, hogy amikor benne vagyok egy telefonhívásban, beülök a kocsiba és a BT kihangosító átveszi a hívást az autó hangszórójára.
Egyszer ráadásul ezt már akkor megtette, amikor közeledtem a járó motorú autóhoz és zárt ajtón keresztül hallottam hallózni a másik felet.
Nem lehetne ezt a handovert megtiltani a telefonnak? A fő gond az vele, hogy pár másodpercig nem halljuk egymást a hívó féllel. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
California1 #241554 üzenetére
Komoly hibajavításokról is lemaradsz, ha nem frissítesz. Ehhez képest a lassulás másodlagos lenne. De mostanában nincs ilyen, max random előforduló bugok de az se sok mindenkinél.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
California1 #241537 üzenetére
Húzd fel a Home csíkot és tartsd felhúzva amíg meg nem jelenik a nyitott alkalmazások a képernyőn.
Görgesd át a Zene apphoz és swipe-old felfele hogy eltűnjön. Ez bezárja az appot. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
California1 #241533 üzenetére
Zárd be feladatkezelőben a Zene appot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #241418 üzenetére
A rágógumi nyomokban mikrofont tartalmazhat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tylerddd #241186 üzenetére
Szerintem akinek több száz pozitívja vagy akár ezer van azzal nagyon nem lehet mellé lőni Hardveraprón
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Akuiwerting #240397 üzenetére
Mi értelme a pin kód bekérésének?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
telefonmágus #239989 üzenetére
Aztán ez miért olyan izgi egy iPhone topikban?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Pyttawrx #239854 üzenetére
Én nem keverem.
Laptop sem MFI minősítés mégis tökéletesen tölti a telefont. (erre próbáltam utalni)
Kicsit túlmisztifikálják egyesek ezt a töltő-kérdést itt a topikban. Az olcsó kínain kívül tényleg minden töltő ajánlott. Ha gyorstöltő kell, akkor legyen USB-C PD szabványt támogató 20W körüli. Ennyi.
Lehet 150W-os is, de nem fog gyorsabban tölteni vele a telefon. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tboldi #239847 üzenetére
Annyira nem kell MFI-snek lennie a tápnak, hogy gyakorlatilag feleségem csak a laptopjával tölti a telefont (egy 20 cm-es USB-C kábellel).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
anderledani #239835 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van iOS alkalmazások kibeszélő topik, kérlek ott folytassátok ezt a szálat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #239712 üzenetére
Hanem azt is hol laksz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem mindent kibeszéltetek már, ami egy morzsányit is iPhone-t érintett.
A további médialejátszós témával a társtopikokban beszélgessetek. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #239367 üzenetére
Ez jobb megoldás szerintem is, tök felesleges SSD-t kötni a telefonra.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Felmerült bennem a kérdés, hogy a MagSafe-es telefonok hátulja nem nyírja ki a bankkártyákat?
Láttam egy videót arról hogy pacemakert össze tudja zavarni, és vészmódba kapcsolja (nem tudom mennyire igaz) csak ez elgondolkoztatott, hogy azért egy női táskában előfordul hogy közel kerül egymáshoz a telefon és bankkártya.
Vagy nem a telefon hátulja a mágneses hanem a kiegészítő/töltő alja? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #238906 üzenetére
Hol vetted a fülest?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #238902 üzenetére
Gyanús hogy a szappantartóval lesz valami. A töltést az végezné, de neked meríti tehát vagy bele ment valami ami rövidzárat csinál vagy csak szimplán rossz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szakmai topikboz méltóan fórumozzatok, ne itt személyeskedjetek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
12 mini árára leszek kiváncsi. Nemrég bejelentették, hogy nem terveznek többet gyártani belőle mert alig fogy.
Ez vajon fel vagy lenyomja majd az árát? (Mondjuk nekem már mindegy mert Telekomtól hoztam egyet részletre) -
radi8tor
MODERÁTOR
Szakik!
Újonnan belakott (SE-ről költöztetett) 12 mini-nél a böngésző nem hajlandó az AdGuard-ot használni.
Beállítások stimmelnek az én telefonommal de azon mégsem megy semmilyen funkciója. AdGuard reinstall sem oldotta meg.
Van esetleg egy másik megbízható progi erre a célra? (Ad szűrés és cookie popup blokkolása) -
radi8tor
MODERÁTOR
Erste George app használható? Nem mertem még frissíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest