Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz buci30 #49876 üzenetére

    tobb erosito is letezik aminek van iphone csatlakozasi lehetosege...van ami airplay-en kersztul is mukodik (ujabb denonok pl. , de sok mas is van), meg van olyan medialejatszo amit regebbi erositohlz csatlakozatva a medialejtszon kersztul lehet iphone-rol lejatszani sokmindetn (youtube videot is akar nem csak zenetket a telorol), szoval sokfajta megoldas van, de a legegyszerubb egy airplay kepes erolkodot betenni a halozatba, es utana arra kuldeni amit a rendszeren szertnel hallgatni.
    Minoseg a hifit talan eleri, de ahhoz, hogy igazan zenei legyen amit hallgatni akarsz (persze ez fugg a stilustol, mert jazz, komolyzene erosebb felkeszulest igenyel mint egy dj mix pl.) ahhoz mar komolyabb eszkozok ( D/A proci egy jo sztereo erosito, jo kabelek es talan legfontosabbak a nagyon jo hangfalak) kellenek, bar akkor mar forraskent sem iphone ajanlott.
    Egy alap jo erolkodo a denon 1912-es ami mindefelet tud fogadni iphone-rol airplayen keresztul, van hozza kulon app ha az kell (denon remote app), es minimum 2 hangalt csatlakoztatva hozza mar szolhat is (persze erdemesebb hazimozira is hasznalni, de nem kotelezo)

Új hozzászólás Aktív témák