Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz vargalex #312930 üzenetére

    Nem annyira workaround mert ez is az oldalsó gomb funkciója. Titkolni kellene a javaslatot, mert valakinek nem tetszik? Nekem az esik kézre, hogy fülemnél a telefon, amikor elköszönök már nyomom is a gombot, mire elveszem a fülemtől a telefont vége a sztorinak, a kijelzőre rá se nézek. Kihangosításkor gyors vagyok vagy majd befejezi a másik, illetve tényleg ritkán vagyok a híváslista menüben, de ez csak én vagyok. Gondolom amióta a jobb hálózatok vannak és rögtön felépül a hívás, azóta lett ez inkább probléma.

    Akit érint a probléma írjon feedbacket az Apple-nek, mert ezek szerint nem érte el az ingerküszöböt a probléma. Amit mindenkit érintett, a régi kijelző közepén lévő volume popup, azt pár éve megcsinálták még poénkodtak is vele WWDC-n.

    (Másik megoldás, hogy az EU megbírságolja az Apple-t a Phone app monopóliuma miatt és kötelezik nyissák ki a rendszert más híváskezelő app számára.)

    Ha már call screen design, számomra ez érdekesebb változtatás miért tették vajon. (régen a piros gomb elkülönítve a többitől)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák