Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bagan
aktív tag
válasz
Csabee. #9817 üzenetére
Üdv!
Valószínűleg rossz helyre írok, ezért ne haragudjatok.
Hónap elején rendeltem 100mb-os mobilinternet csomagot ájfonomhoz, olyat, aminél nincsen túlforgalmazási díj. Pár napja lehasználtam, kaptam az SMS-t, hogy sebességemet 32kbps-re csökkentik, további gyors internetezéshez válasszak másik csomagot. Nos, sebességen nem csökkentettek, ugyan olyan gyors. Használhatom nyugodtan? Köszönöm válaszaitokat!
Üdv! -
penell1234
tag
válasz
Csabee. #9761 üzenetére
Újra telepítettem de nem oldotta meg a problémát. De nem tudom hogy nem az lehet e a probléma hogy már a fiam használja az iphon4-est mivel ö nevével és az ö telefonszáma van be írva. Csak az E-mail nem változót. Csak azért érdekelne mert az iphon 5-re várakozom és nem tudom hogy ez mennyire fog bekavarni.
-
-
Kommy
veterán
válasz
Csabee. #9144 üzenetére
ASUS AiCharger, ne tévesszen meg az Asus név kompatibilis minden géppel.
-
Misi1979
őstag
-
Enjoy
addikt
válasz
Csabee. #9094 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen árakon vannak, de alternatívaként feldobom az OPlayer-t is, mert az is tudja ezeket.
Amúgy az lenne az igazi, ha másolás nélkül lehetne wifi-n keresztül filmezni.
Van hogy, átadom a gépemet nővéremnek, s addig jó lenne megnézni iPhone-on egy-egy sorozatot, anélkül hogy magát a videófájlt felmásolnám a telóra.Szerk.: Látom írták már előttem is.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Csabee. #5887 üzenetére
Szia nekem blade-m van és utazok mindig eldobja a hálozatott. Szerintem panonn sajátossága és jó idöben is ez volt. Azt hittem a készülék vacak, de ha nálad is ez a hiba akkor nem a készüléked vacak. És t mobilnál ha dobja is edge re vált. Telenornál meg ez nagyon ritka hogy edge re váltson
-
zack
nagyúr
válasz
Csabee. #3477 üzenetére
Majd egy olyan júzer elmondja, akinek nem 1 órája van a telefonján.
Amit néztem eddig az jó. Tény és való hogy a menüben a Navigon folyamatosabb, de ez annyira nem lényeges szempont. Az előző iGo verzió nagyon akadt a menüben azt tudom.
Jáksó hangja nagyon jó, nem is fogom átállítani. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Csabee. #2572 üzenetére
Nem érdemes én sokáig 4.3.3-al szenvedtem de megelégeltem az állandó lagot és az összes fw kipróbálása után visszatértem a 4.2.1-hez amiben nem utolsó sorban nem olyan ostoba a szótár mint 4.3-tol felfelé.
Ja, a Safari ugyanolyan gyors mint 4.3.x-ben én is meglepődve tapasztalom de igaz.
-
-
vadászcsiga
félisten
Azt jelenti hogy az egyik telón lagol lásd enyém, másikon meg hasít lásd Plus44 haverja(bár azt azért megnézném). A lag leginkabb az animaciokon látszik, főképernyőre való kilépés, beállítások megnyitásakor pillanatok telnek el mire megjelenik. Elég gáz múltkor htc HD-s ismerősnek akartam valamit megmutatni benne de csak lestük mikor tűnik elő végre valami.
Ha mondjuk a 3. képernyőn vagyok és megnyomom a home gombot az elsőre ugrik de beakad a kettő között.
Aktív témák
- IKEA
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest