Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerűbb behatárolni egy ránézéssel az appra, mint leszaladni a harmadikról, álldogálni kicsit kint, hogy milyen is az idő, majd visszaszaladni. Lehet mondani,hogy legalább sportolok kicsit, de hála Istennek, rendszeresen edzek és egy kis lépcsőzés meg nem számít annak (lehet, egy zsírmirigynek már ez is az, de ez már nagyon off).

Viszont hogy ne csak off legyek: ma pont kerestem valami legalább annyira igényes, de ingyenes speedtest appot,de nemigen találtam, használ valaki valami jót? Egy egész jót találtam, de az meg merőben eltérő értékeket mér, mint a speedtest.net app-
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 240Hz 3év Prémium G.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest