Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lugosi
üzenetére
Valamikor tíz éve használtam Lastpass-t, majd Dashlane-t ingyenes módban, később BitWarden. 1Password általában a tesztek királya, viszont fizetős. Rájöttem a megosztást, jegyzetek és egyéb funkciókat nem használnám ki. Hagytam az egészet a fenébe, töröltettem a fiókokat és 6-7 éve csak Microsoftnál és Apple-nél vannak elmentve. Sőt, amióta Windows iCloud mellé telepíthető Edge és Chrome alá az Apple kiegészítője, akár törölhetném is MS fiókból. Lustaságból még nem próbáltam, ideje lenne már rendet rakni.

Probléma még nem volt. Lényeg, hogy egyedi generált jelszó mindenhova, 2FA és erős master password.
A gyári megoldások is átvesznek funkciókat, jelszó erőssége, szerepel-e hackelt adatbázisban, örökös kontakt megadása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest