- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
TrueGooner #47463 üzenetére
Bejött, már elérhető a telekom kínálatàban!
-
btudos
nagyúr
válasz
TrueGooner #47423 üzenetére
Valószínű nem fogy belőle annyi, hogy két árlista között foglalkozzanak vele, majd az árlista frissítéssel bekerül a kínálatba.
-
válasz
TrueGooner #47438 üzenetére
Igazad van, mondjuk túlzottan nem sürgős.
-
szabonagyur
félisten
válasz
TrueGooner #47431 üzenetére
De szerintem simán van aki Istyle-nál havi 2000 forinttal többet fizet azért hogy holnap a kezébe legyen.
Biztos van ilyen is, nem mindig kell versenyezni mindenkivel.
-
szabonagyur
félisten
válasz
TrueGooner #47428 üzenetére
Miért esne el? Neki az a fő ügyfél aki ott veszi meg hűséggel, nem azon nyer aki csak bemegy és elhozza mintha MM-ből vagy Apple.com-ról megrendelné.
Esélyesen Te is egy megújított hűség vagy részlet miatt vársz rájuk és várni is fogsz akkor is ha csak 1 hét múlva lesz.
-
Bilux
veterán
válasz
TrueGooner #47428 üzenetére
Igen megjelenés napján árulták valóban
-
Bilux
veterán
válasz
TrueGooner #47426 üzenetére
Új iPhone - ra se volt már náluk előrendelés…
-
zaskar
senior tag
válasz
TrueGooner #47371 üzenetére
Elismerem, én se vagyok olyan, aki nem tudja elképzelni az életét 120Hz nélkül. Ugyan 2017 óta iPad Pro-t használok, mellette viszont mindig 60Hz-es iPhone-om volt, és nem volt ezzel gondom. Mostanában inkább a tárhely lett kevés, a 256-os, 11-es, 2022--es Pro-mat szerettem volna legalább egy 512-esre cserélni. Kb. 400 körül szántam rá, így két lehetőségem volt:
1. Új, 2024-es Air 420e, itthonról
2. Új, 2022-es Pro 382e, külföldről
Az utóbbit választottam, de nem biztos, hogy mindenki így tett volna a helyemben. -
Remus389
veterán
válasz
TrueGooner #47371 üzenetére
Én iPhone-oknál próbálgattam a 60Hz vs 120 Hz közti különbséget.
Bár észrevettem, de szerintem ha nem egymás mellett vannak, nemigen tűnik fel.
Egy kicsit kreált igény, de tényleg kell valami (persze vannak egyéb extrák is a pro modellekben), hogy el tudják adni a prémiumabb verziót is.
Ősi törvény, hogy több pénzért jobbat kapsz, de nem annyival jobb, mint amennyivel drágább, ennyi.
-
prannk
őstag
válasz
TrueGooner #46850 üzenetére
Hát sajna ő mar 10ezer km-el arrébb van. Elöző kinai tanuló bérlő itthagyta.
-
merqree
őstag
válasz
TrueGooner #46850 üzenetére
-
kchris78
veterán
válasz
TrueGooner #46769 üzenetére
én lassan egy éve vettem 250 körül egy M1-es ipad pro-t vadiujan 3 ev garival... Ki kell fogni! Van aki (bár nem sokan) aki eladni akarja és nem árulni, és nem nyerészkedni akar az áron, én úgy esett hogy pont a jófogáson akadtam rá... Nem szakmabeliek akik ilyet vesznek és nem jön be nekik oda teszik fel, nem ismerik a HA-t.
-
Relax420
junior tag
válasz
Ha jó árért hozzá jutsz, akkor én egyszerre mind2 modellt ajánlom (iPad mini+pro is)
ha nem ragaszkodsz a legújabb tipushoz, simán kijössz 400ezer alatt
-
válasz
TrueGooner #46771 üzenetére
Ha használt piacon szétnézel, 150-200 között is van már 120Hz iPad téren, ha költői túlzás volt a “fél millió” kifejezés, úgy viszont értem.
-
bostone
addikt
válasz
TrueGooner #46771 üzenetére
Persze, hogy van különbség, de a táblagép eladások jóval visszafogottabb szintet képviselnek, mint a mobilok.
-
bostone
addikt
válasz
Nem igazán preferálják a gyártók ezt a méretet. A mai tepsi mobilok között sokat vesztett a vonzerejéből.
Ha érkezik az új mini, egyáltalán nem garantált, hogy megkapja a 120-as kijelzőt. -
bostone
addikt
válasz
TrueGooner #46307 üzenetére
Néhány héttel ezelőtt jelent meg az új pro és az air. A mini és a 10-es tovább szolgál a kínálatban, ebben az évben nem számíthatunk további modellekre.
-
válasz
TrueGooner #45794 üzenetére
Nem volt event, csendes frissítés volt. Én egy új ipad minit várnék, de egyelőre úgy néz ki nem jön.
-
Roland861010
veterán
válasz
TrueGooner #45027 üzenetére
Alapból a legnagyobb csomagokat használom mindenből.
Több előfizetésem van összekötve így járt a 150ezer.
Így lett a vége 322 ezer . -
válasz
TrueGooner #44996 üzenetére
A15 - 13 Pro
iOS 17 támogatottsága az iPhone X-et dobta
M1 CPU 2021-ben jelent meg az iPadekben, 13 Pro-val egyidőben
tehát még 4 év benne van mind a kettőben, vagy még több
#44997 timelord1987
olyan sokminden van ami miatt idegesítheted magadat: infláció, politika, oktatás, egészségügy, ha rádköhögnek a metrón, stb.... legalább válassz egy olyat, aminek értelme is van, ne ezt -
consono
nagyúr
válasz
TrueGooner #44938 üzenetére
Hát, ki mit szeret, de jó, hogy legalabb adott a lehetőség. Én magam részéről maradok a nagy képernyőnél, de tudom, hogy a nagy pénzt a mobil játékok hozzák...
-
pzstm
titán
válasz
TrueGooner #44918 üzenetére
tavaszra tippelnék, amikortájt pro és air vonal is frissülhet akár véleményem szerint
-
válasz
TrueGooner #44918 üzenetére
Ezt nehéz megsaccolni. Ez alapján [link] akár már tegnap jöhetett volna (korábbi 340-380 napos frissítések), de ugyanígy jöhet jövő tavasszal is (910-920 napos frissítések). Ma per pillanat pont 777 napos a jelenlegi. Mivel az utolsó kettő ilyen 900 nap körüli volt, én most inkább a jövő tavaszra tippelnék, de ez is csak egy tipp.
-
bmakszim
őstag
válasz
TrueGooner #44176 üzenetére
Mondjuk, ha valahol, akkor játékoknál pont jól jön a Pro 120Hz-es kijelzője.
-
moleculez
veterán
válasz
TrueGooner #44176 üzenetére
A szürkeimport varázsa🤷🏼♂️
-
bostone
addikt
válasz
TrueGooner #43485 üzenetére
A mininek nincs versenytársa a piacon. Elavultnak sem mondanám. Játékra totál fullos kis eszköz, mindent IS elfutatt, mintha egy extra méretű 13 pro max mobil lenne.
M1-es gépekkel nem vonnék párhuzamot, mert az tényleg durván durva cucc. -
válasz
TrueGooner #43474 üzenetére
[link]
Fura cucc a mini, régebben gyakrabban jött, de ha az elmúlt két gent nézzük akkor még majdnem egy év.Ami 2024 március, olyankor már jelentettek be új ipad minit.
WWDC-n még nem jelentettek be ipadet soha ha jól emlékszem.
Szeptember-November vagy Március-Május szokott lenni. Tehát legkorábban ősszel várnám, de szerintem kihúzzák tavaszig. -
consono
nagyúr
válasz
TrueGooner #43474 üzenetére
Olyan sosincs, csak ha már bejelentették
De két hét múlva lesz WWDC, ott esetleg mondhatnak valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dying Light: The Beast
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest