Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
TrueGooner #47463 üzenetére
Bejött, már elérhető a telekom kínálatàban!
-
TrueGooner
senior tag
Volt egy honlap (mmonline) ahol azt lehetett olvasni hogy 31.-én kerül be a Mini 7 a telekom kínálatába. Hát továbbra sem rendelhető, szóval… Várunk tovább.
-
TrueGooner
senior tag
-
TrueGooner
senior tag
válasz
szabonagyur #47430 üzenetére
Nálam a legtöbb ember sokkal, sokkal türelmetlenebb. És még Én is elgondolkoztam, annyira rég óta várok rá. De igen, Én speciel megvárom.
De szerintem simán van aki Istyle-nál havi 2000 forinttal többet fizet azért hogy holnap a kezébe legyen.
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
Telekom egyébként elaludt Mini 7 tekintetében? Nem hogy előrendelni nem lehetett, még most sem rendelhető. Remélem azért a mai napon elérhető lesz…
-
TrueGooner
senior tag
válasz
zaskar #47369 üzenetére
Szerintem nem a 120hz hiányával van a gond, sokkal inkább a ProMotion Technology hiányával, ami viszont szoftveres és szándékosan van kihagyva a gépekből.
Ha fogsz egy 60hz-es iPad-et/iPhone-t, ég- és föld a különbség a menü és mondjuk egy jól optimalizált játék navigálása között. “Vagy benyeli a felhasználó, hogy nem annyira sima az iOS-ben navigálni, vagy vegyen Pro-t”. Röviden ez a megközelítésük.
(Biztosan észrevenni applikációk használata közben is a 60-120hz difit, de közel sem annyira mint amennyire a menü navigálása közben szúrja az ember szemét.
Én is reménykedtem egy jobb panelben, legalább 1 éve várom az új Minit. De benyelem, nem tudok mást tenni.
-
TrueGooner
senior tag
24.-től kapható a boltokban, Apple Storeban már előrendelhető, mi ilyenkor a tendencia, Telekom kínálatába mikor kerülhet be? Csak 24.-én, vagy lesz ott is előrendelési fázis? Tudom, hogy nincs erről semmi hivatalos infó, szóval max találgatni lehet, de akinek van tapasztalata etéren, az ne tartsa magába!
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Drenadar #47307 üzenetére
Pontosan emiatt vártam Én is az új Ipad-et. Nagyon sokan a "tepsi telefonok kora" miatt nem vesznek Minit, de szerintem ilyet csak az mond akinek nem volt még a kezében.
A 2021-eset már nem akartam megvenni, mert számítani lehetett valamikor egy újra. És bár nem nagy az ugrás, azért bőven elegendő, hogyha mondjuk újabb 3 évig nem jön Mini (talán még tovább is).
Amikor bekerül a Telekom kínálatába (gondolom napokon belül?) elő is rendelem.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
bostone #46770 üzenetére
Tehát a 120hz, az Apple-nél minimum fél milliós árkategóriától kell, hogy kezdőddjön? Az szép!
Azért várjuk ki, hátha... Egy telefon és egy Ipad Mini között hatalmas a különbség amikor a kezedbe fogod. Bár tény, valami miatt nem adtak ki 3 éve ilyen Tabot, szóval lehet abban valami amit mondasz sajnos... Várunk...
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Ipad Mini várható még idén? Úgy hallottam pletykálják, hogy igen... Minden reményem abban a kis gépben van, mert az Air és a Pro az a bizonyos két szék, ami közé leültem várakozni...Az Air 11" lenne számomra a legideálisabb választás, de a kijelzője nem győzött meg. Egy Pro 11" mellett nyomkodtam egy kiállítóteremben, és borzasztóan szúrja a szemem az a 60hz-es IPS panel. Egyeltalán nem tűnik folyamatosnak a használata, de még a fényerőre is azt hittem, hogy le van húzva, holott maxon volt.
A Pro pedig indokolatlanul erős (és drága) is számomra.
Így hát egy olyan alternatívára várok, amiben ott a 120hz, és nem baj ha kisebb mint 11" (volt már szerencsém Ipad Mini 2021-hez, igazából imádtam, ami furcsa, mert pontosan olyan kijelzője van mint az idei Air-nek.
Bár akkor még a telefonom nem tudott 120hz-t, lehet ez az oka
). Ez pedig egy új Ipad Mini lenne, ami vélhetően árkategóriában is az Air alá kerülne, szóval ha a várakozásaimnak megfelelő paraméterekkel jelenne meg, instant venném.
De vajon mikor? Mikor tudhatunk meg többet? Egyáltalán tudunk róla valamit? Olvastam olyasmit is, hogy 2026-ig nem tervezik, de ezt valahogy nehéz elképzelni, tök népszerű ez az Ipad típus nem?
Na mindegy, csak gondoltam bekérdezek ide közétek, hátha többet tudtok Nálam, annyira nem szoktam bújni az ilyesfajta híreket, csak úgy nagy vonalakban vagyok tisztában a dolgokkal.
Köszi!
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Így 2024-ben érdemes megvenni a 2021-es Minit, vagy várható a közeljövőben új kiadás?
-
TrueGooner
senior tag
“A vásárló a szolgáltatás megvételével beleegyezik, hogy az esetleges csereigénynél az eladónak jogában áll a reklamációt ugyanazon vagy más gyártó paramétereiben azonos, vagy jobb termékére való cseréjével megoldani, ugyanabban az árkategóriában, amely 5%-kal növelhető vagy csökkenthető ahhoz az eredeti árhoz képest, amelyen a vevő az árut megvásárolta.”
-
TrueGooner
senior tag
Mikor mutatják be végre a 2024-es Ipadeket? A MacBook-ok is a semmiből jöttek tegnap, vagy csak én vagyok figyelmetlen?
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Roland861010 #45025 üzenetére
Mi az, hogy volt még 150k kedvezményed? Úgy érted hogy a legmagasabb havidíj mellett, 2 év hűségre ennyiért adták?
-
TrueGooner
senior tag
Az Ipad Mini 6 (A15), és az Ipad Air 5 (M1) között mekkora lehet a támogatásbeli különbség? Gondolom utóbbit tovább fogja támogatni az Apple az erősebb proci miatt, de mik a tapasztalatok, ez mennyit jelenthet? 1, 2, 3 év?
-
TrueGooner
senior tag
válasz
consono #44936 üzenetére
Szerintem pedig a kettőnek semmi köze egymáshoz jelenleg. Nem lehet a konzolos, illetve a mobilos/tabletes játékot egy lapon emlegetni, mivel maguknak a játékoknak a felépítése, irányítása, a progressziója teljesen másképpen van megtervezve. Szinte teljesen más a célcsoport.
Ez van most. Aztán, hogy a jövőben mennyi konzololos játék fog megérkezni telefonokra/tabletekre portolva, de ugyan azt a minőséget képviselve… Ki tudja?
Tegyük fel, hogy ez trenddé válik. Tegyük fel, hogy a jövőben az lesz az alap, hogy PS, Xbox, PC mellett Androidra és iOS-re is megjelenik minden. Szerintem ez esetben nem létezne jobb opció egy Ipad Pro-nál a játékra. Még az ára ellenére is így gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
Köszi a válaszokat. Azt már kivárjuk akkor…
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
És most akkor meddig nem lehet új Ipad Minire számítani?
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Ha kifejezetten játékra keresek Ipadet, de a Pro árazását túlzásnak gondolom, melyik Ipadet tudnátok nyugodt szívvel ajánlani? Komolyabb játékokra, mint pl. The Division: Resurgence, vagy COD: Warzone Mobile, eFootball, stb…
Hordozhatóságot szem előtt tartva, mert nem feltétlenül ragaszkodom a legnagyobb kijelzőhöz. Inkább a kényelem a szempont.
Illetve miért van az, hogy pl. egy bontatlan Ipad Mini 6 (garanciával), akár 100.000 Forinttal is olcsóbb Hardveraprón mint üzletből? Bocs ha hülye kérdés, nem igazán szoktam használt informatikai eszközöket venni, de ez azért elgondolkodtató.
Köszi! -
TrueGooner
senior tag
Igazából Nekem játékra, illetve médiafogyasztásra kellene. Azért gondoltam a Minire, mert kompakt. Csak gondoltam akkor már nem a 2 éves Minit veszem, hanem megvárom az újat. De akkor (szerintetek) ez nem várható mostanában.
Pro gépre semmiképpen sincs szükségem, még az Air-el szemezgettem, bár az kevésbé kompakt, de ott az M1-es proci.
-
TrueGooner
senior tag
Köszönöm!
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Az új Ipad Mini mikorra várható? Van valami megbízható, esetleg hivatalos forrásból származó infó?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Go
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.