- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
SkyFall #42457 üzenetére
Egyedul a kepernyo vagy a hatlap erosebb megnyomasanal jon elo nekem egy kb 3 cm2-es sotet folt, kb negyed masodpercig. Azon kivul pont eleg eros es jo az osszeszereles, amit egy ekkora atmeroju, nem katonai celokra fejlesztett eszkoztol elvarhatsz. Ha nem nyekteted, nem fog baja esni. Plane, hogy erdemes tokba tenni, ami egybol ad plusz merevseget.
Tullihegtek a dolgot egyesek. -
Mátésum
aktív tag
válasz
SkyFall #42457 üzenetére
Szia. Szerintem válóban hagy némi kívánnivalót maga után a minőség, ahhoz képest, hogy nem egy belépő kategória. Azért ne arra gondolj, hogy kínai gagyi. Nekem egy dolog szúrta a szemem, hogy ha hátul megnyomod, vagy elöl erősebben törlöd/írsz rá, akkor jön a szivárvány szín néhol a kijelzőn. Erre egyébként alakult egy per csoport Amerikában, ha jól tudom, azt nem tudom, mit érnek el vele. Viszont a mindennapokban semmiben nem akadályoz vagy gátol. Tok nélkül én úgysem használnám. Használat után pedig egy bivaly gép, mindenre elég tartalékkal. Szerintem nagyon profi cucc. Én a stage managert használva külső kijelzővel teljesen váltottam asztali gépről és notebookról. Arra még rá kell jönnöm, hogy nem felejti el a képernyő tükrözés beállítást, mert mindig be kell lépjek, de utána számomra egy teljes értékű munka eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest