- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nekem van, pedig nem vagyok elfogult droidos
Csak már régi, és a mostani kínálatban nem volt olyan, amit jónak tartottam volna, így lett Ipad. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy kényelmesebb, ha a telefon és a tablet ugyanazt a rendszert futtatja. Iphone és ipad esetében adott az icloud által biztosított szinkron, itt nagyobb az előny, de azért megvan ez android oldalon is.Nekem pl. komoly gond volt, amikor átálltam, hogy a korábbi jelszókezelő programom csak Android alatt futott, keresnem kellett egy olyat, ami Android, Linux, és iOS alatt egyaránt elérhető. Szerencsére találtam, de természetesen kétszer kellett kifizetnem (a linuxos és osx változata szerencsére ingyenes).
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Autós kamera eladó
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak már régi, és a mostani kínálatban nem volt olyan, amit jónak tartottam volna, így lett Ipad. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy kényelmesebb, ha a telefon és a tablet ugyanazt a rendszert futtatja. Iphone és ipad esetében adott az icloud által biztosított szinkron, itt nagyobb az előny, de azért megvan ez android oldalon is.