Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Betáblázta magát az Oppo
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
USB-n szinte semmi nem működik, az OTG 3G Androidon is lutri. Egy független mobil hotspot minden szempontból jobb, és több eszközt is ki tud szolgálni.
-
univerzita
addikt
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
ebay-en nézd meg -Wireless 3G WiFi Router for iPad
-
Alex91
félisten
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
iPad3: Retina kijelzo, es iPad Mini/iPad 2 sebesseg CPU-ban...
Ugyhogy Air, Retina Mini, esetleg iPad4.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
1-et értek az elöttem lévö válaszával!

-
randras
veterán
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Én inkább azt mondanám, azonos árú csamcsungoknál sokkal jobb, de tény, hogy újabb játékoknál gyakran beakad sajnos.
-
Eagl3
veterán
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Játékra a mini nem jó választás. Elég gyengécske...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Nincs 4-8 mag meg több giga RAM,de van iOS!
Joval kevesebb a rendszerigénye,mint androidnak!Itt a játékok erre vannak fejlesztve nekem idáig nem volt gondom egyikkel se,bár nekem Air-em van...Én is mielött vettem az Air-t(decemberben) elötte keveseltem a 2mag 1,4ghz es teljesitmenyt,mert ilyen aron 4 magos 2 ghz feletti androidosat vehettem volna...De örülök,hogy nem androidosat vettem,mert ez egyaltalan nem erzekelhetö nagyon gyors a tablet...Föleg mióta kijött a 7.1-es nincs semmi gond! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Joval kevesebb a rendszerigénye,mint androidnak!Itt a játékok erre vannak fejlesztve nekem idáig nem volt gondom egyikkel se,bár nekem Air-em van...Én is mielött vettem az Air-t(decemberben) elötte keveseltem a 2mag 1,4ghz es teljesitmenyt,mert ilyen aron 4 magos 2 ghz feletti androidosat vehettem volna...De örülök,hogy nem androidosat vettem,mert ez egyaltalan nem erzekelhetö nagyon gyors a tablet...Föleg mióta kijött a 7.1-es nincs semmi gond!