Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Nincs 4-8 mag meg több giga RAM,de van iOS!
Joval kevesebb a rendszerigénye,mint androidnak!Itt a játékok erre vannak fejlesztve nekem idáig nem volt gondom egyikkel se,bár nekem Air-em van...Én is mielött vettem az Air-t(decemberben) elötte keveseltem a 2mag 1,4ghz es teljesitmenyt,mert ilyen aron 4 magos 2 ghz feletti androidosat vehettem volna...De örülök,hogy nem androidosat vettem,mert ez egyaltalan nem erzekelhetö nagyon gyors a tablet...Föleg mióta kijött a 7.1-es nincs semmi gond! 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Wise (ex-TransferWise)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Joval kevesebb a rendszerigénye,mint androidnak!Itt a játékok erre vannak fejlesztve nekem idáig nem volt gondom egyikkel se,bár nekem Air-em van...Én is mielött vettem az Air-t(decemberben) elötte keveseltem a 2mag 1,4ghz es teljesitmenyt,mert ilyen aron 4 magos 2 ghz feletti androidosat vehettem volna...De örülök,hogy nem androidosat vettem,mert ez egyaltalan nem erzekelhetö nagyon gyors a tablet...Föleg mióta kijött a 7.1-es nincs semmi gond!