Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Rebelf
üzenetére
iPad2-m van, vibrál, mint álat. Főleg ahogy mész lentebb fényerőben, változik a szaggatási frekvencia (fényerő csökkentésére hivatott, ügyetlen megoldás, alias PWM), halál. Nem, nem rossz az adott példány. Ezt az utcát ne erőltessük. Ettől nehéz ez.
comegetsome1, 2-3 fokkal olcsóbb modellekre hajtok, nekem nem ér annyit az egész, mint amennyiket az általad említettekért elkérnek. Megeshet persze, hogy csak az újak, maiak közt akad nyugodt képű. Nem is tudom hol lehetne tesztelni többet egyszerre vagy legalább egymás után. Hamar kiderül, nem az időtényező itt a gond. A továbbiakban is szintén vibraérzékeny fórumtársak szíves tapasztalatmegosztásaiban bízom. Mert vibra módban az eszköz értéke nekem nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- reMarkable 2
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest