- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaTika
tag
válasz
silmatauki
üzenetére
A droidos főzött ROM egy érdekes kérdés, én ilyen jellegű témakörben nem számolnék vele, lévén nem hivatalos szoftver. Én a 3G-mre is raktam fel "heggesztett" 3.x -es iOS-t, semmi értelme nem volt... sajnos
Félre ne érts, nem azt mondtam, hogy egyetértek a metodikával, de látni kell benne mögöttes rációt. Valószínűleg a userek számára az apple és google frissítéspolitikája között valahol lenne a legjobb megoldás.
A Win-es párhuzamot értettem én, nem is arra reagáltam a wp-vel, de ha már a Win mint desktop OS feljött. Amit én nem értek; hogyan képes egy állítólag jó és piacvezető OS arra, hogy amik telepítés után reccenésmentesen azonnal működnek, arra 2 év után várni kell, és azt látni, hogy kavar a vinyó, a GUI áll egyhelyben, és az explorer ablaka nem válaszol. Teszemazt megnyitok egy pdf-et. De ez lényegtelen, részemről ezt már túl off-nak tartom ide
Üdv, dati
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Félre ne érts, nem azt mondtam, hogy egyetértek a metodikával, de látni kell benne mögöttes rációt. Valószínűleg a userek számára az apple és google frissítéspolitikája között valahol lenne a legjobb megoldás.