- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
A bill kiosztással nincs gond, egyáltalán nem nézem a billt gépelés közben. Most még mindig ott tartok hogy pontos képet kapjak hogy milyen a US UK kiosztás az ESR-nél. Hol melyik sorban mennyi billentyű van.
De a gyártó oldalán nem találtam ilyen képet. Nézek review-t meg unboxingot.btudos
Én is ezt a Magic keyboardot néztem ki az Apple-nek, ez tökéletes lenne méret terén meg úgy minden téren. Ha mást nem találok akkor maradok ennél a megoldásnál hogy külön tok, külön bill.kkdesign
A touchpad körül ez valamilyen szövet akarna lenni? Nem túl nehéz tisztán tartani? Igen ennél a verziónál minden sorba annyi bill van amennyi kell hogy legyen hogy a Magyar kiosztás tökéletes legyen. Az a baj hogy a sok sok év alatt megszoktam hogy mi hol van, így elég gyorsan is tudok gépelni, és nem szeretném azt hogy most iPad-en az ékezetek máshol legyenek mint szgépen. Ezért ilyen nyögvenyelős nekem hogy kiválasszam mi lenne a legjobb.
Köszönöm a képet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest