- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
igen, ezzel egyet tudok érteni... Két pont van:
a) önfegyelem kérdése, ne kalandozzon el az ember mindenféle programokra, és erre talán jó az iPad mert nincs az ember szeme előtt minden egyéb program (tipikusan az Instant Messaging), csak az ami kell
b) izommemóriában legyenek azok a műveletek amik a használathoz kellenek különben esély nincs... nekem egy évig volt pencilem 2020-21 környékén aztán elhagytam
, most vettem egy klónt, hát tanulni kell valamennyire a dolgokat, gesture-üket, stb.. nem minden magától értetődő. (pont ezért is kell gondolom letenni a voksot egy jegyzetelő program mellé) -
DanielLong
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
Én apám vállakozásába segítettem be, így a legtöbb vizsgámra koncertek alatt is tanultam. Sokan csodálkoztak, de én tartom, hogy tanulni akkor lehet igazán, ha az ember meg is akarja érteni az anyagot illetve meg kell tanulni kizárni a külső ingereket is. Ez utóbbit sokszor csak önfegyelem kérdésének tartom, persze kéne gyakorolni. Amúgy a túl hangos környezet arra is jó lehet, hogy az érzékszervek inkább lekapcsolnak és befelé fordul a fókusz.
Fun fact, hogy szakmai gyakorlat alatt a csomagoló gép mellett is próbáltam tanulni, ott minden percben volt 5 másodperc full sablon munka. Hát 4 órán keresztül olyan szépen tanultam, mint az angyal, mert a kis szünetek mindig felfrissítettek és ugyanakkor nem engedtek elaludni sem. Az igaz, hogy ott is mindenki hülyének nézett, de én spóroltam 4 órát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, most vettem egy klónt, hát tanulni kell valamennyire a dolgokat, gesture-üket, stb.. nem minden magától értetődő. (pont ezért is kell gondolom letenni a voksot egy jegyzetelő program mellé)