Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
Én apám vállakozásába segítettem be, így a legtöbb vizsgámra koncertek alatt is tanultam. Sokan csodálkoztak, de én tartom, hogy tanulni akkor lehet igazán, ha az ember meg is akarja érteni az anyagot illetve meg kell tanulni kizárni a külső ingereket is. Ez utóbbit sokszor csak önfegyelem kérdésének tartom, persze kéne gyakorolni. Amúgy a túl hangos környezet arra is jó lehet, hogy az érzékszervek inkább lekapcsolnak és befelé fordul a fókusz.
Fun fact, hogy szakmai gyakorlat alatt a csomagoló gép mellett is próbáltam tanulni, ott minden percben volt 5 másodperc full sablon munka. Hát 4 órán keresztül olyan szépen tanultam, mint az angyal, mert a kis szünetek mindig felfrissítettek és ugyanakkor nem engedtek elaludni sem. Az igaz, hogy ott is mindenki hülyének nézett, de én spóroltam 4 órát...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi