- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HardRic
üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy külföldön így oktatják, engem még általános felsőben is kifejezetten csesztettek emiatt. Aztán gimiben meg egyetemen már nem.
Előnyös, mert egyrészt olvashatók a kézzel írt jegyzeteim, receptjeim (ezért már több gyógyszertáros, és csoporttárs is kifejezte a háláját), másrészt az írásfelismerés sem volt gond semilyen eszköznél, már a Note 2 is simán elboldogult vele.
Hogy on is legyen...
Ami tetszik az Applenél az a diktálás lehetősége. Munkám miatt korábban sokat használtam beszédfelismerő programot (Belux Speechmagic), és ez nagyban megkönnyítette a leletezést.
Próbálkoztam a Google beszédfelismerőjével is, de valahogy sosem barátkoztunk össze igazán, mindig is kissé butának tartottam. Viszont az Apple megoldása meglepően jó... nyilván nem éri utol a direkt erre fejlesztett programot, de üzenetet, vagy emailt diktálni majdnem tökéletes... Le is szoktam mostanában a hosszabb üzenetek pötyögéséréől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest