Hirdetés
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HardRic
üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy külföldön így oktatják, engem még általános felsőben is kifejezetten csesztettek emiatt. Aztán gimiben meg egyetemen már nem.
Előnyös, mert egyrészt olvashatók a kézzel írt jegyzeteim, receptjeim (ezért már több gyógyszertáros, és csoporttárs is kifejezte a háláját), másrészt az írásfelismerés sem volt gond semilyen eszköznél, már a Note 2 is simán elboldogult vele.
Hogy on is legyen...
Ami tetszik az Applenél az a diktálás lehetősége. Munkám miatt korábban sokat használtam beszédfelismerő programot (Belux Speechmagic), és ez nagyban megkönnyítette a leletezést.
Próbálkoztam a Google beszédfelismerőjével is, de valahogy sosem barátkoztunk össze igazán, mindig is kissé butának tartottam. Viszont az Apple megoldása meglepően jó... nyilván nem éri utol a direkt erre fejlesztett programot, de üzenetet, vagy emailt diktálni majdnem tökéletes... Le is szoktam mostanában a hosszabb üzenetek pötyögéséréől...
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Linux Mint
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Revolut
- SSD kibeszélő
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest