- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Érdekes, hogy releváns dolgokat ajánl neked a youtube. Én akkor mondtam le az előfizetést, amikor nem tudtam vele megértetni, hogy ha kb 75-ször rányomtam arra, hogy az elsőként betett speedzone autós videó nem érdekel, akkor ne tegye be a következőt megint. Egy darabig nagyon szorgalmasan küzdöttem vele, visszaléptem, rányomtam, hogy nem érdekel, megindokoltam, majd elindítottam a következő videót. Hetekig küzdöttem vele. Játék közben háttérben zenét szerettem volna hallgatni, erre 5 percenként öreg skodát tuningoltak nekem. Lehet, hogy a speedzone fizet ezért a youtube-nak, de én nem fogok pénzért szponzorált videót nézni, mert pont azért fizetek, hogy CSAK azt nézhessem, ami érdekel. szóval most használok reklámblokkolót és nem idegesítem magam, ha bullshitet ajánl...
-
consono
nagyúr
válasz
moleculez
üzenetére
Én is hasonlóan vagyok a YT Musiccal, adták a Premium mellé, azért kezdtem el használni, aztán rászoktam
Mondjuk a Premium is érdekes, mi is családilag használjuk. Az asszony berzenkedett ellene, hogy minek még egy előfizetés, aztán valamikor pár hét után közölte, hogy most már érti, miért jó a Premium, mert online órákon használ YT videókat is, és valami restart után nem jelentkezett még be, alig találta meg a kontentet a reklámok között 
-
SharpSA
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Éppen ma néztem meg a YT Premium Family árát a YT oldalán és meglepődtem.
Korábban az Apple áruházában pár hónapig használtuk, ahol ugyebár 3.590 Ft/hó a díj. Aztán mivel annyira nem fontos, átálltam inkább reklám bokkolóra.
Ugyanez a csomag a YT oldalán 2.690 Ft/hó. Azért 900 Ft/hó plusz díj a semmiért, az már különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk a Premium is érdekes, mi is családilag használjuk. Az asszony berzenkedett ellene, hogy minek még egy előfizetés, aztán valamikor pár hét után közölte, hogy most már érti, miért jó a Premium, mert online órákon használ YT videókat is, és valami restart után nem jelentkezett még be, alig találta meg a kontentet a reklámok között