Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
bollokcs80
üzenetére
Bár én még új vagyok, a szavam nem sokat ér a tanácstűznél. Viszont én is pont az általad említett 2 eszköz között akartam választani. Nekem úgy sikerült választani, hogy elmentem a Mediamarktba, ott ki volt állítva mind a két gép. Megnyomkodtam mindkettőt. Az Air 4 az minden gombnyomásra azt teszi, amit várok. A Samsung pedig hozta a formáját. Tehát bosszantó dolgokat csinál, csak immáron gyorsabban, mert a hardver az valóban erős.
Az Air-t választottam. Azóta helyrejött a vérnyomásom. És írom ezt úgy, hogy rengeteg vásárlásom van a Google-nél és jelenleg is Samsung telefonom van. És írom ezt úgy, hogy igen zárt az Apple és nagyon meg kell szokni. Nekem megérte az almás alkalmazkodást. Csak azt bánom, hogy nem előbb váltottam. Ha van lehetőséged, te is nyomkodd meg
! -
Divinity
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ilyen feladatokra mind a két eszköz megfelel.
Ha nyitott vagy Apple irányba akkor ahogy írtad is jobban jársz az Air-el, időtállóság tekintetében is.RDP, VNC kliens van normális, SSH-hoz is vannak alkalmazások bőven.
a Windows-hoz képest viszont nagyon más a felhasználói élmény, ahhoz a Samu féle DeX sokkal közelebb áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!