Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Én Windows Phone-os voltam, nagyon szerettem, de ugye tudjuk mi lett a vége. iPhone-t nem akartam, így lett egy Huawei P9 (ami akkor jó volt, nem volt még pro meg lite meg a tököm tudja mi), de egy hónap után behányt rajta a rendszer, újra kellett húzni, gservices állandóan leállt, stb. Akkoriban vettem meg a Mini 2-t, aztán kukáztam az androidot is. Így indultam a lejtőn
-
Carasc0
őstag
Nekem a Watch-al az a gondom, hogy nem orvosi műszer és még szerintem az egészségfigyelő képessége ugyan egy órát tekintve high tech, de még úgymond keveslem. Nekem Watch 4 van, és gondolkodom az eladásán, mert tényleg frankó kis kütyü, igazi okosóra, de pl. az üzemidő nagyon karcsú még, egy Garminnal összevetve. Viszont voltak olyan napjaim, mikor úgy éreztem a Garmin mint sportóra jobban mér, mint egy Watch. Meglepő volt számomra, hogy az Apple egészségfigyelő képességei pontosabbnak bizonyult.
Szerintem még várni kell az órával. Series 5 és 6 sem hozott wow hatású lépést, talán a 7. majd fog.
Bár sajnos szívproblémáid vannak, akkor viszont meggondolandó és egyértelműen a Series 6.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest