Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Ádám16
üzenetére
Én is összenézegettem hétvégén egy MediaMarktban, hogy melyik mit tud, a mini nekem a jelenlegi kijelzővel nem nyújtana sokkal "nagyobb" élményt mint a mostani telóm, noha vasban bőven jó. A sima Ipadet már nem venném a régi proci és a 32 GB miatt, az Air3 meg már sok a büdzsének.
Mondjuk ha az Air4 bejelentése után akciósan kiszórnák kicsit jobb áron, akkor elgondolkoznék rajta.Én azzal is beérném, ha kapna az alap Ipad egy A11/A12-t, 64 GB tárhelyet és picit nagyobb kijelzőt. Meglátjuk jövő héten (vagy októberben).
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Nekem 6-os van, én is gondolkodtam a cserén már, de a 7 picit nagyobb kijelző mellett 1GB RAM-mal ad többet.. mióta megvettem az i11-em azóta mocskosul kijött a két hardver közötti különbség, szóval remélem elfelejtik a budget iPadben az A10 procit és legalább A12 vagy újabbat tesznek bele mondjuk 4GB RAM kíséretében, na jó, 3-mal is megelégszem, mert akkor az Airt nehéz lenne pozicionálni. De az biztos nekem, hogy a 2GB RAMos iPhoneokat és iPadeket el kell felejteni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk ha az Air4 bejelentése után akciósan kiszórnák kicsit jobb áron, akkor elgondolkoznék rajta.