Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én Air 2-ről (4G) váltottam Pro 9,7-re (4G). Csak a személyes véleményemet tudom leírni.
- Én nem vennék már olyan tabletet ami nem tud GPS-t és 4G-t mert nem egyszer jött már jól navigációra, vagy hogy külön
- A 4db hangszóró mellett labdába sem rúg a sima iPad-ek 2db hangszórója ami csak az egyik oldalon van
- Laminált, TrueTone kijelző ugyan elsőre nem tűnik akkora durranásnak, de aztán rájössz hogy nagyon jó dolog. Air2-höz rakva pedig azonnal kiveri a szemed mennyivel jobb a kép.
- Pencil-el a Pro igazán megtáltosodik és egészen új felhasználási szokásoknak ágyaz meg. Én pl a nyomtatómhoz sem nyúltam mióta Pro-t használok mert dokumentumokat már "digitálisan" írom alá és küldöm tovább.
- A jobb kamera és a vaku is gyakran használatba kerül (főleg dokumentumok bevitelére, de volt hogy helyszínt/elvégzett munkát/hibákat fotóztam jegyzőkönyv miatt)Az is biztos hogy én már nem fogok sima iPad-et venni mert a Pro számomra annyival többet nyújt hogy megfizethetetlen (mondjuk az Apple azért próbálkozik
). -
umfrider
senior tag
Szia!
Én 12,9”-os prót vettem. Mondjuk első sorban számomra a méret meghatározó volt. Szerintem pénztárca függvénye, hogy melyiket választod. Az tuti, hogy a pro-nak nagyobb a felhasználói élménye, bár, ha kizárólag weblap böngészésre kell, akkor lehet a 2018-as is megteszi.
Videó (itt van 1-2 olyan tulajdonság, ami engem valószínű zavarna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).