Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
- redős tok: ebayről 2ezerért már jót kapsz, 3-4-5ért pedig remek, évekig jót
- mennyi hely? ha sokmindent ráraksz akkor kevés, ha keveset akkor sok (rendszer kb 5GBot vesz el, 25-26GB marad amúgy)
- nagyon gyors (nézz utána youtube)
- pc kompatibilis (nézz utána cikkek)nem szükséges összefoglalót írni neked, minden ott van az interneten, igaz főleg angolul vannak a jobb tesztek
-
kkdesign
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
én 2 tokot vettem hozzá, de lehet billentyűzetre beruházok még. van egy nem nyomásérzékeny stylusom is hozzá, de ritkán használom. De ez gyorsan és jól érzékel.
a 2 tok közül egyik 4 funkciós hajtogatós tok ez baseus csájníz tok, meg egy szimpla belebújtatós vastag tok utazáshoz pluszba. Itt országon belül elég drágák a tokok, ha eredetit szeretnél az pedig (szerintem) igencsak drága. a kínai baseus- nagyon jó, de anyagfáradás miatt reped azért a széleken. Nekem ez belefér.
Fül/fejhallgató nincs benne, sajátot kell használj. Enyémen 16,4 gb van használatban. social appok vannak rajta, office programok, kb 1 gb zene, 300mb kép, 1-2 kicsi játék + pdf ebookok.
Pc kompatibilitás: hát, a háttérkép packomat tettem rá itunes-on meg a zenéket. Vagy logikátlan módon el vannak rejtve számomra a lehetőségek, vagy szimplán a dokumentumokon belül a képek és zenék mappából olvas dolgokat, kicsit korlátolt de javítson ki aki jobban használja ezt a részét, nekem egyszerűbb a felhőn keresztül átvinnem dolgokat. Kábel kérdésedről fogalmatosságom senem nincsen
Remélem kicsit segíthettem

Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest