- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
- redős tok: ebayről 2ezerért már jót kapsz, 3-4-5ért pedig remek, évekig jót
- mennyi hely? ha sokmindent ráraksz akkor kevés, ha keveset akkor sok (rendszer kb 5GBot vesz el, 25-26GB marad amúgy)
- nagyon gyors (nézz utána youtube)
- pc kompatibilis (nézz utána cikkek)nem szükséges összefoglalót írni neked, minden ott van az interneten, igaz főleg angolul vannak a jobb tesztek
-
kkdesign
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
én 2 tokot vettem hozzá, de lehet billentyűzetre beruházok még. van egy nem nyomásérzékeny stylusom is hozzá, de ritkán használom. De ez gyorsan és jól érzékel.
a 2 tok közül egyik 4 funkciós hajtogatós tok ez baseus csájníz tok, meg egy szimpla belebújtatós vastag tok utazáshoz pluszba. Itt országon belül elég drágák a tokok, ha eredetit szeretnél az pedig (szerintem) igencsak drága. a kínai baseus- nagyon jó, de anyagfáradás miatt reped azért a széleken. Nekem ez belefér.
Fül/fejhallgató nincs benne, sajátot kell használj. Enyémen 16,4 gb van használatban. social appok vannak rajta, office programok, kb 1 gb zene, 300mb kép, 1-2 kicsi játék + pdf ebookok.
Pc kompatibilitás: hát, a háttérkép packomat tettem rá itunes-on meg a zenéket. Vagy logikátlan módon el vannak rejtve számomra a lehetőségek, vagy szimplán a dokumentumokon belül a képek és zenék mappából olvas dolgokat, kicsit korlátolt de javítson ki aki jobban használja ezt a részét, nekem egyszerűbb a felhőn keresztül átvinnem dolgokat. Kábel kérdésedről fogalmatosságom senem nincsen
Remélem kicsit segíthettem

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Crimson Desert
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest