Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Na megpróbáltam mindkét programot, de ezek sem az igaziak.
iCloud for windows: fent volt már a gépen, de nem volt tiszta a használata. Most szerintem belőttem, de még így sem jobb. Amit csináltam: bejelentkeztem a fiókba, majd a fotók lehetőségen belül beállítottam a saját fotóstreamet, az új fényképek letöltését a PC-re, a nagy teljesítményű eredeti megőrzése, ha elérhető, illetve az új fényképek feltöltése a PC-ről. Alkalmaztam, megjelent a gépen az iCloud fotók mappa, abban a letöltések / feltöltések mappa. El is indult a letöltés, de már 2 órája hagyva van és kb. 30 kép után megállt, tehát csak a napokban készített képeket húzta le, a többit nem.
3utools: tök ugyanolyan mint a syncios. Itt belementem a fotók mappába, majd a camera roll-ba, de itt meg egy csomót meg sem jelenít, mondván, hogy azok nem a telefonon vannak, hanem a felhőben, de ha meg akarom jeleníteni, nem kell csinálnom mást, csak menjek az eszközön a képre és nyissam meg. Ok, leválasztottam a telefont, megnéztem egy képet amit a felhőben jelzett, visszacsatlakoztattam az eszközt, és még mindig nem lehet letölteni, mert a felhőben található. Úgyhogy ez is bukó.
Valamit én bénázok, vagy tényleg nem lehet hozzáférni a képekhez normálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest