Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a Wacomnak, sok előnye van és sok tekintetben nagyon jó. Sőt, mielőtt nekem is lett volna Apple Pencil, azt kívántam, hogy bárcsak legalább "fele" olyan jó lenne, mint a Note.
Azonban nagyon pozitív csalódás számomra a Pencil.
Notability, PDF Expert, OneNote és MS Word esetében nekem még egyszer sem fordult elő az említett esemény, bár igaz, hogy én még csak két hónapja használom a Pencilt és jegyzetelésre használom, rajzolni csak ábrákat szoktam."Apple Pencil gyakorlatilag ujj-szimulátorként viselkedik" A Notabilityben én is rátenyerelek, de ha nálam van a toll, a kezemmel, ujjammal akármit csinálok nem tudok írni, radírozni, kivágni, semmit, csak lapozni.
(Előtte a passzív Adonit pro-val az Air2-t és kb. 2-3%-nyi hibát tapasztaltam, kb. 4-5 mondatonként 100-120 karakterenként találkoztam 1-1 hibával, ami azért nagyon jó arány sztem.)A hozzászólásod elfogadom és javítom az enyémet
, a technológia miatt valóban nem lehet pontosabb a Wacomtól (nagyon fafejű ember lenne az, aki a tényekkel szemben vitatkozik
)Nem biztos, hogy jól fejeztem ki magam, a helyes úgy, hogy nekem pl. jobban bejött, mint a 2014-es Samsung Note stylustja, jobb, kényelmesebb vele írni stb. (persze annak gombjai irigylése méltóak még mindig).
Ettől függetlenül ha legközelebb laptop szerű valami vásárlása előtt leszek, biztosan olyat fogok venni, amire írni lehet (Surface Pro, Book, Lenovo stb.)
Sajnálom, hogy a Note telónak annyi, mert nagyon jó készülék volt (mondom úgy, hogy Iphone-om van), ha lenne jegyzetelős Iphone biztos azt vennék

A PDF Expertet nem tudom, hogy szoktad-e használni, de nálam benne van a TOP5 must have IOS, IPAD alkalmazásban (Document 5 by Readdle alkalmazás extrája)
-
Imy
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
E-bayes tollak közül mit lenne érdemes megvenni? Van egy ilyen tollam aminek gumi a vége, de nem igazán jó vele rajzolni. Eddig ki sem próbáltam, csak ma az itteni beszélgetések után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Le Mans Ultimate
- 3D nyomtatás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, a technológia miatt valóban nem lehet pontosabb a Wacomtól (nagyon fafejű ember lenne az, aki a tényekkel szemben vitatkozik