- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Garmin topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Balion
üzenetére
A 3,5GB szerintem már "extrém".
Ezt elég jól futtatja a vas (ahogy jöttek az iOS frissítések, egyre jobban
), viszont ha - mittudomén duplájára - növelnék a részletességet, akkor szinte biztos, hogy akadozna, az meg kell a fenének. Optimalizálnak ezekre a vasakra rendesen, nincs belőlük sok variáns.
Az a kérdés, hogy egyszerre hány játékkal akarsz játszani. Pl. nekem pl. fent volt egy időben a Room 1-2-3, amiből a legutolsó szintén GB körüli (az első meg max. 100-200 MB), de miután "kellőképpen" végigjátszottam őket, nyugodt szívvel letöröltem. Esetleg ha megint kedvet kapnék hozzá, mondjuk egy 1 múlva, akkor majd felrakom megint, nagy dolog. Szóval egyszerre nem játszok sok játékkal, úgy meg azért elférnek.
De nyilván jobban örülnék egy 32 GB-os modellnek, a 64-es árát meg én is sokallom. Még ha nem is ANNYIVAL drágább. Tudom, minek nekem SIM, meg GPS, mert az is kb. ugyanannyit dobott rajta: mert ilyen volt a kínálatban, s ezt fizetem ki kamatmentes részletre 2 év alatt Cafeteria keretből.
De hát nem kívánságműsor: kompromisszum kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt elég jól futtatja a vas (ahogy jöttek az iOS frissítések, egyre jobban
), viszont ha - mittudomén duplájára - növelnék a részletességet, akkor szinte biztos, hogy akadozna, az meg kell a fenének. Optimalizálnak ezekre a vasakra rendesen, nincs belőlük sok variáns.
De nyilván jobban örülnék egy 32 GB-os modellnek, a 64-es árát meg én is sokallom. Még ha nem is ANNYIVAL drágább. Tudom, minek nekem SIM, meg GPS, mert az is kb. ugyanannyit dobott rajta: mert ilyen volt a kínálatban, s ezt fizetem ki kamatmentes részletre 2 év alatt Cafeteria keretből.
De hát nem kívánságműsor: kompromisszum kérdése.