Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
üzenetére
Valahogy soha nem értem meg ezeket az utólagos negatív reakciókat.
Mindenkinek van rá kb 10 napja, hogy tesztelje az új iOs-t.
Ha ezeket a problémákat tapasztalja amiket te itt írsz, akkor még nyugodtan, problémamentesen visszaléphet az előző iOs-re, (iOs 8.xx) mert az Apple még aláírja.
Kár ezen utólag buddogni. -
Noxy
veterán
válasz
b_alazs
üzenetére
#9650-ban auratech szépen leírta amire én is gondoltam.
Volt jó pár i kütyüm az évek alatt, ezek közül csak egy volt (iPad Mini) amit én bontottam ki. A többi mind használt volt. (4-5 telefon, 3-4 iPad) soha eggyel sem kellet szervízbe rohangálnom, meg aku cserére sem, és a mai napig hibátlanul működnek.
Ja egy 3GS most érett meg az aku cserére.
Itt meg sokszor azt hiszi az ember hogy ezek a világ legsza..b okoskutyüi mert csak a gariztatasról megy a duma oldalakon keresztül. Használd ezért van, persze ami elromolhat az el is romlik, de abszolút nem ez a jellemző. -
Noxy
veterán
válasz
nederlanden
üzenetére
Ne basszus.
Nekem egy Air, 5s, 4s, van azonos iCloud-n. Nem lassul egyik sem, meg meg sok másnak sem. Eddig csak nálad van ilyen gond.
Sztm valami hálózatos gond lessz nálad. -
Noxy
veterán
Nincs ezzel baj, csak hogy a mp4, m4v, mov, kiter.. fájlokat nem lehet az icloud fotó mappába bemásolni.
Ehhez az iTunest kell használnod, ezen belül is a filmek.
1x bejelölöd az iTunesban hogy a zene és videó kezelése kézzel.
Összerakod a mp4, m4v, mov, kiter.. fájlokat egy mappába (lehet ez több is) ezután felül az itunesban rányomsz filmek ikonra. Fájl-->Mappa hozzáadása a könyvtárhoz.-
Hozzáadod a mappákat.
Ezután lessz egy olyan menü, hogy házi videók. Itt találod meg őket.
Katt.. az iPad ikonra.
Alul a készülékemen-->Filmek-->Játéklista szerkesztése-->Házi videók--> Kijelölöd a filmeket, és áthúzod jobbra őket.
Ennél a Syncios prog.. sokkal egyszerűbb.
Ebben közvetlenül importálhatod a videókat a mappába, + konvertál is a megfelelő formátumra a végén meg be is másolja. -
Noxy
veterán
válasz
nederlanden
üzenetére
1X nyomj a beállításokban Összes tartalom, beállítás törlése, ezután állítsd be újként.
-
Noxy
veterán
válasz
nederlanden
üzenetére
Home+Power az alma logóig.
Ezután próbáld meg. -
Noxy
veterán
válasz
nederlanden
üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem tudom mert nem használom, de a mindig tv-n nincs ilyen gond. Tökéletes a képminőség.
-
Noxy
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Töröld, majd rakd fel ujra.
-
Noxy
veterán
válasz
november
üzenetére
-1 passz mert én mindennel maradok az iOS 8.3-n. Nem csak a JB miatt, mert ezek után már jobbat nem lehet várni. (Air, 5s)
-2 iTunes, iCloud mindent ment. Az AppStore-ból bármikor letölthetőek a megvásárolt App-k. Nem kell ujra meg venni, ha uaz-l az Apple id-l jelentkezel be.
-3 Vírus az ismertlen a JB mentes iOS-n.
-4 http://www.apple.com/hu/support/ipad/
B..kártya nélküli reg... ingyenes app letöltésével kell kezdeni. Eközben kell létrehozni az Apple id-t.
-5 Apple TV, vagy Google: lightning hdmi adapter ( az utóbbi nem nagyon éri meg az árát, + 10e egy Apple TV. Az utángyártottakal meg néha gond is akad. -
Noxy
veterán
válasz
Urban Terror
üzenetére
Ez a 16 or nagyobb semmi más, csak pénz kérdése. Kár ezen tovább lovagolni.
Nagyon sokan szeretik itt, ha más is kotorászik a pénztárcájába. Olyan megnyugtató a számukra. -
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A 64gb-s iPad nem jobb, mert nagyob tárhely van bent, csak több adat fér rá.
Amúgy meg nem tudnak összeadni az emberek? Honnan a jó fax-ból lehet az tudni hogy, ki mire akarja használni, de meg kérdezi.
Adja össze előtte zene, képek, filmek, app-k méretét, oszt tudni fogja hogy, a 64 több mint 16. -
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem irigy egy pillanatig sem, de ne ilyen félreérthetőn kérdezz. ("Elég az valamire") Ráadásul tudod is hogy, kb mennyi hely marad a 16 GB-n.
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Most ezt miért kérdezed?
Csak úgy leszólásból?
Gondolom neked ennél nagyobb van. -
Noxy
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
De hova nem lehet feltölteni bakker? FB, Twitter, Tumblr , forusqaure , vagy directbe? Erre válaszoljál, ne csak a mantrádat nyomasd.
De már ezt másodszor kérdezem tőled.
Amúgy meg egy faszsag a részükről hogy nincs iPad verz.. nehogy má cigidoboz méretben rendezzem a képeimet, az iPad Air 10 c képernyője helyett. -
Noxy
veterán
válasz
csalafinta65
üzenetére
Mi van? Felborult a zöld kuka az android topikban, oszt az iPad topikba fújja a szél az összes szemetet?
-
Noxy
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Mi a szemét?
Amit a zöld kukába raknak. Az a szemét. -
Noxy
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Már pedig ez kőkemény user error.
-
Noxy
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Android topik only.
Ott nyugodtan sz*..ozhatsz, fikázhatsz. -
Noxy
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Eggyetlen 1 esetben megkerülhetetlen. A restore-nál.
Minden másra, van jópár alternatív program.
Google keres: iTunes alternatíve
Pld: SynciOS iFunbox, etc..
Ez egy PH! addiktnak nem szabadna problémát okozni. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ja ezt a hülye is meg tudja, de amikor megkérdezi, hogy a Cydia-l most mit kell csinálni?
-
Noxy
veterán
válasz
saphancs
üzenetére
Ahhoz hogy megtanulj JB-ni, 1 eszköz nem elég.
Meg lehet tanulni, eggyel is de qrva keservesen. Sokan ezek után lesznek a JB fő ellenzői, mert nem győzik a backup-t visszarakni (legtöbb már ezen is elvérzik). Tele lessz vele a t..kük, oszt hagyják a francba az egészet.
Egy Wi-fi képes, leharcolt, de működő akár letiltott teló vagy iPad is jó ahhoz, hogy valaki ezt baxtatja JB-l, az egy szem iPhone vagy iPad-ja helyett.
Ja és ott van a kínai "virágbolt" csak az bent a fura, hogy miért ő akarja frissíteni az AppStore helyett pld az 1PSW, vagy a GoogleDrive vagy a FB app-t, meg egy csomó más olyant ami Psw használ a belépéshez.
Kezdésnek: szifon.com -
Noxy
veterán
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Normális. Meg az is, hogy nyár van 30 fok felett van. De az már nem, hogy lassan közel 40 fok meleg van.
-
Noxy
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Dehogy keverem, csak már arra nem emlékszem hogy melyik iOS alatt tudtam tükrözni. Magyarul. (screen mirroring).
Volt, HDMI csat.., meg van kb több mint 3 éve RasberryPI-m, meg van AppleTv-m is. Úgy hogy nem hiszem hogy keverem a fogalmakat. RasberryPI csak azért hoztam fel mert ahhoz nem igazán kell Apple Tv-t venni, hogy a képeket videókat meg nézze ha éppen nincs okos TV, de van RasberryPI. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Itt keresgélhetsz: --> [link]
-
Noxy
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Erre nehéz válaszolni.
1db gyári, vagy gyárilag támogatott az midehogyan legyen.
Volt már olyan hogy egy helyről származó ut..gyártott egyik eszközzel, most is megy a másikat meg 2 hónap után letiltotta. Se töltés, se adat. -
Noxy
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
Embere válogatja, hogy ki mire használja a JB.
Van aki csicsára, van aki másra. Nekem bőven elég, ami most van, pedig qrva sokat kipróbáltam, használtam, de mostanra meguntam. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azért ez egy kicsit túlzás.
Amire használom mind komp... Kb 7-8 tweak. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem tom, majd elmondja.
Ja most nagy divat lett a bug vadászat mind2 topikban.
Annyi van már, hogy egy karton chemotox sem lenne elég.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Fel van oldva a dokkolás. Felmászott a billentyűzet középre.
-
Noxy
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
1-2$ Appoknál, meg össze sem lehet számolni. 💰💰💰
-
Noxy
veterán
Hát nem tudom, de nekem több mint 2 éve van meg a Pi de még nem igazán találtam olyan filmet amivel ne bírkózott volna meg.
1X nem értettem hogy miért akad, akadozik lejátszás közben, de rájöttem ha hálózaton van, akkor sunyi módon elkezdte az egyéb kiegészítőket frissíteni, telepítgetni.
WiFi-t ki húzom, oszt röccenés nélkül megy a lejátszás. Vagy 1 órával előbb bekapcsolom, és ez alatt kész az update.
Az igaz hogy nem olyan fürge mint az ATV, de ez legalább mindent filmet lejátszik. -
Noxy
veterán
RasberyPi.
Az ezen futó utolsó xbmc verzió már a videót is át viszi bármelyik iOS eszközről AirPlay-n.
Gyak.. úgy müxik mint egy Apple TV, azzal a különbséggel, hogy ez minden formátumú videót lejátszik. Hang és kép átvitel iOS eszközről zökkenőmentes, a videókkal már van egy kis gondja, de lejátsza.
FullHD MKV filmeket meg aktív USB hub-ról HDD-ről, vagy SD or Pend..-ról vagy hálózatról is lejátsza. -
Noxy
veterán
válasz
csipszikutya
üzenetére
Aku %? Ha töltőn van akkor is?
-
Noxy
veterán
iCloud-ban sincs mentés?
Be volt kapcsolva? Ha nem akkor 2 szarvas hibát is elkövetett.
Amúgy meg ezt innen nem lehet meg mondani. Vagy sikerül a frissítés az iTunesnak, vagy nem. Sikertelen frissítés esetén, csak az iCloudban mentést lehet vissza rakni, ha van egyáltalán. -
Noxy
veterán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Valszeg recoverybe ragadt.
Ha már sikerült mégis rányomni az opcióra, és a készülék az alma logónál áll, akkor tegyük recovery módba: nyomjuk le egyszerre a home és power gombokat, és tartsuk lenyomva, míg a készülék kijelzője villan egyet, majd engedjük el mindkét gombot, és újból nyomjuk le a home gombot, és tartsuk lenyomva, míg az USB-kábel + iTunes logós kép meg nem jelenik. [link]
Ezután iTunes visszaállítás.
Ha így sem megy akkor szerviz. -
Noxy
veterán
válasz
shai-hulud
üzenetére
Párás környezet, meg minden iPad szereti?
-
Noxy
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Egyszerű csak végig kell gondolni.
Mit szeretnék?
Jelkódot beállítani.
Beállítások.
Jelkód.
Jelkód igénylése.
1-5-15 perc or 1-4 óra.
Néha nem ártana a használt eszközben is körülnézni, hogy mi hol is van. Főleg a beállításokkal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)