Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Volt Minim, pont a PDF-ek miatt cseréltem nagyobbra. Egy A4-es oldalt pont nehézkes volt olvasni, ha a teljes tartalmat szerettem volna látni, a nagyobb modelleken ezzel nincs gond. A mérettel hamar meg lehet barátkozni, de legegyszerűbb, ha bemész egy APR-be, vagy Media Marktba, ott vannak egymás mellett, össze tudod nézni a méreteket.
-
btudos
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
Nem retinás iPad Mini az egy iPad 2 kisebb házban, a támogatás azzal együtt szűnt meg rá, ezek ugyanúgy iOS 9-en ragadtak, ahogy az iPad 3.
A Mini 2 (és a 3 is) az iPad Air hardverét kapta, ezek jelen pillanatban még támogatott eszközök, feltehető rájuk a legfrissebb iOS is, de egyik eszköz sem kapható hivatalosan.
-
btudos
nagyúr
Ha a régi verzió YT részről nem támogatott, nem éri el azzal a videókat (ha jól értem, most ez a helyzet), akkor ez a módszer sem segít.
#23732 Remusz911:
2012-ben megjelent eszközről beszélünk... Azért, mert a hátsó polcon találtak még néhány darabot, még nem lesz jó döntés 2016-ban, amikor már legalább 3 újabb generáció piacon van (iPad 4, Air, Air 2).
-
btudos
nagyúr
Macbook Air-re és Mac Minire vonatkozott a kérdés, csak a fórumtárs rossz topikba dobta be.

De ha már itt tartunk, remélem, hogy végre kijelzőben és formatervben is fejlődik valamennyit a sima iPad, érik az Air 2 cseréje, de ha megint nem lesz laminált a kijelző, kénytelen leszek mégis a Pro vonal irányába mozdulni, ami minden más szempontból túlzás lenne.
-
btudos
nagyúr
Én vettem egy 4. generációs Apple TV-t (iPhone 7 és iPad Air 2 mellé), az lett az elsődleges médialejátszó eszköz, sokkal kényelmesebb Youtube-ot, Netflixet illetve a PC-n üzemelő Plex szerverről bármilyen egyéb tartalmat nézni így, mintha a TV beépített megoldásait használnám, és simán megy bármilyen hang, kép és videó megosztása a készülékekről akadás nélkül. Airplay-t használva megfelelő helyi hálózati kapcsolat (= normális router) esetén a minőséggel és a folyamatossággal nincs probléma.
-
btudos
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Felőlem a kamerát ki is hagyhatták volna, a helyén pont elfért volna a jack csatlakozó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
btudos
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Szerintem ma már mindhárom szolgáltató olyan SIM-et ad, amiből tetszőleges méret törhető ki, a Telekom biztosan.
Milyen beállításra gondolsz, ami SIM-hez kötődik? A hálózati beállításokkal nem lesz gondod, az iPad is automatikusan kéri le az adatokat.
Hogy neked mi elég, az csak rajtad múlik, de egyébként ha kikapcsolod a mobilhálózatot, az a készülék többi funkciójára nincs hatással.
-
btudos
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én ilyet vettem, csak Air 2-re.
-
btudos
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Easyacc tokokat is nézd meg, Air 2-re a gyári smart case elhasználódása után már nem akartam újra annyit költeni, mint a gyári tok, de az Easyacc tokban pozitívan csalódtam. A legtöbb 3rd party smart case hátulja kemény műanyag, amit rühellek, itt találtam olyat, amin kívül belül van bevonat, nem túl vastag, és fogni is kellemes.
-
btudos
nagyúr
válasz
Antonio
üzenetére
A laminálás a kijelző és az előlap viszonyára vonatkozik, a Mini 4-nél és a Pro modelleknél nincs rés a kettő között. Egymás mellé téve látható, hogy a sima iPad kijelzője mélyebben van a készülékházban, de ha nincs összehasonlítási alap, sose fog zavarni. A tükröződésgátló réteggel dióhéjban ugyanez a helyzet, az sem fólia formájában van a készülékeken.
-
btudos
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
iPad Mini 4, iPad (erre hivatkoznak a legtöbb helyen iPad 2017-ként), iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, ezek a jelenlegi iPad kínálat tagjai, az elsőt kivéve mindegyik 2017-es modell.
-
btudos
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Te írtad, hogy Pro verzió, ezért gondoltam felhívni rá a figyelmed, de akkor ezek szerint sima iPad-re keresel tokot, így már tiszta.
-
btudos
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Igaz, nem iPad, de szerintem ilyen szempontból nincs különbség:
Próbaképp kipróbáltam, hogy 3 eszközt (okosóra, AirPods, Apple Wireless Keyboard) tud-e egyszerre kezelni az iPhone, és gond nélkül megy minden. Jönnek az értesítések, megy a zene és gépelni is tudok, úgyhogy szerintem ennek mennie kell iPad-en is.
-
btudos
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A9 SoC, Air 1 háza és kijelzője, kb. ennyi amit tudni érdemes róla. Air 2-ről váltani nem érdemes, de annál olcsóbb valamivel, ráadásul nagyobb az akksija a vastagabb háznak köszönhetően.
-
btudos
nagyúr
Mihez képest? Egy darab krumplihoz képest mindenképp. Kisebb kapacitású Air 2-t alapul véve csak akkor, ha neked azok nem felelnek meg. Eladás miatt nem érdemes drágábbat venni, az extra kivitelért kérhető felár is folyamatosan csökken az idő előrehaladtával, jobban jársz, ha a saját igényeidnek megflelő modellt választasz.
-
btudos
nagyúr
Egy harmadikat választanék, a kijelzőméret a legfontosabb. A kamera szerintem táblagépek esetében az utolsó, ami releváns szempont lehet választásnál, a 2 GB RAM is elég lehet még egy darabig, de ha a célnak jobban megfelel a nagyobbik, akkor azt kell venni, hiába lenne elég minden más szempontból a kisebbik iPad Pro.
-
btudos
nagyúr
válasz
norberto_th
üzenetére
Air 2 nekem is csinálja, de egy képernyő ki-be megoldja.
-
btudos
nagyúr
válasz
Maxximus
üzenetére
Az iPad egy sokoldalú eszköz, nagyon nehéz kijelenteni bárkiről, hogy "kihasználja a képességét", de szerintem pont az a jó benne, hogy nagyon különböző igényeket is ki tud szolgálni. Van akinek elég a 16 GB. Hiába van nekem 64-es és szükségem is van rá, párom pl. tökéletesen elvan 16 GB-os modellen, semmi szüksége nagyobbra, ezért egy pillanatig nem gondolnám, hogy semmire nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)