Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
szüleimnek lesz véve egy 2018 as Ipad. Már megrendeltem + 1smart tokot is, és azon elmélkedem érdemes e le fóliázni. Rá is kerestem fólia szóra itt a topicban. (még nincs nagy tapasztalatom tablet téren)
Azért gondoltam rá mert apple oldalán sima ipaden kívül Pro hoz és mini hez is írva vagyon hogy "Teljes egészében laminált kijelző" + "Tükröződésgátló bevonat" amit én annak tudok be hogy sima ipad nincs fóliázva ... erre itt a topicban keresgélve valaki pro-t is [link] (duplán?) le akarja fóliázni ... vagy most a fólia illetve az apple oldalán az összehasonlító táblázatban szereplő "Teljes egészében laminált kijelző" + "Tükröződésgátló bevonat" mást jelent?

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- reMarkable 2
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest