Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Redmi Note 13 4G
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Getadam
csendes tag
válasz
Tibee86
üzenetére
Ez komoly? Ezek szerint én vagyok a hülye, hogy ezt nem tudtam, hát köszi az infot. Viszont akkor azt nem értem, minek van benne egyáltalán az üzenet funkció? Kizárólag az iMessage miatt? Nem nagyon értem ezt a logikát - már ha lehet ezt annak nevezni -, amit az almások művelnek néha. Nagyon szép és nagyon jó cuccokat készítenek, de hogy pont az üzenet funkció maradjon ki egy cellular tabletből szándékosan.... na ez nekem magas. Netezni azt lehet vele, tehát gondolom a facebook alkalmazással lehet üzengetni, de pl. a viber az teljesen kiesik így, hiszen annak aktiválása is egy SMS üzenettel történhet, ha pedig az nem érkezik meg, akkor nincs regisztráció sem és nem lehet használni azt sem.
Pffff....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- reMarkable 2
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pffff....