- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Getadam
csendes tag
válasz
Tibee86
üzenetére
Ez komoly? Ezek szerint én vagyok a hülye, hogy ezt nem tudtam, hát köszi az infot. Viszont akkor azt nem értem, minek van benne egyáltalán az üzenet funkció? Kizárólag az iMessage miatt? Nem nagyon értem ezt a logikát - már ha lehet ezt annak nevezni -, amit az almások művelnek néha. Nagyon szép és nagyon jó cuccokat készítenek, de hogy pont az üzenet funkció maradjon ki egy cellular tabletből szándékosan.... na ez nekem magas. Netezni azt lehet vele, tehát gondolom a facebook alkalmazással lehet üzengetni, de pl. a viber az teljesen kiesik így, hiszen annak aktiválása is egy SMS üzenettel történhet, ha pedig az nem érkezik meg, akkor nincs regisztráció sem és nem lehet használni azt sem.
Pffff....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Bluetooth-headsetekről általában
- Crimson Desert
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pffff....