Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D@niel

addikt

rákérdezek itt is, mert az iPhone topikban nem érkezetett lényegi segítség:
    se az iPhone-om, se az iPad-em nem kapcsolja ki estére a wifit, vagy is folyamatosan kapcsolódik hozzá.
    így viszont az iPhone-om, ami egy este 2 levelet tölt le push-ban, 10%-ot merül, nem fut semmi a háttérben, és ez így rengeteg. amint bekapcsolom a kijelzőt, egyből ott a wifi, tehát folyamatosan kapcsolódott hozzá. ha kikapcsolom a wifit, 2-3%-ot merül.
    anno a 3gs-el tapasztaltam, hogy ha bekapcsolva is hagytam a wifit, estére, mikor nem volt szükség adatkapcsolatra, nem kapcsolta be, csak annyi időre, amíg letöltötte a tartalmat.
    az iPhone topikban valaki azt mondta, hogy magától nem kapcsol le - ami egyértelműen butaság, más valaki azt mondta, hogy router-től függ. nos, elég jó a routerem, és szerintem lennie kell valamilyen beállítási lehetőségnek, ha így van, hogy ezen múlik. mi lenne az?

a másik dolog pedig, teló és tablet között hogyan tudom megosztani a képeket legegyszerűbben? komplett mappákat szeretnék kijelölni. továbbá, az hogyan kivitelezhető, hogy ha csináltam egy képet a mobillal, az automatikusan letöltődjön iPad-en, és ez így is maradjon mindvégig?

Új hozzászólás Aktív témák