- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
legiaap
üzenetére
kiváncsi voltam a 2 GB RAM-ra, (a laptomom teljesen használható annyival, ~ 8 éves, Win7) - érezni, hogy több van benne, valamivel gyorsabb az Airnél, Safari kevesebbet töltI újra az oldalakat.
Nekem újdonság a Touch ID is, kényelmes. Kb. 10 e. Ft-ból megvolt a csere, nem hagyhattam ki.
A vékonyítás - írtam is - szvsz felesleges, tokban tartva észre se venni.@szabogabor10: köszi!
Airről nem érezni akkora ugrásnak, a 4-es dög nehéz volt. Nem hiszem, hogy megbánnám, egy év múlva csere. Biztos lesz benne vaku, persze ismét új tokot kell venni, mert 3 mm-rel odébb teszik majd a kamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M8 tokkal
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kiváncsi voltam a 2 GB RAM-ra, (a laptomom teljesen használható annyival, ~ 8 éves, Win7) - érezni, hogy több van benne, valamivel gyorsabb az Airnél, Safari kevesebbet töltI újra az oldalakat.