Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
mattheus
üzenetére
Jo hir, hogy azota nem csokkent… de feketere allitottam a kijelzot meg mindent dark temara - nekem gyanus, hogy az oled + a feher temak nyaron, az amugy is magasabb fenyerosseggel tulmelegitettek az akkut.
A lakasunkban eleg meleg van, mert sok az ablak. De ez csak tipp, mert lcdnel ez nem gond, es az iphonet is hasonlo korulmenyek kozott hasznaltam. Az a mai napig 100%os, pedig lassan masfel eves.
Az elozo nekem is 3-4 ev alatt csokkent 90re (500+ toltessel), epp ezert voltam kiakadva (asszem itt vmi 100-150 korul volt csak a toltesek szama). At is allitottam 100%ra az akkut, leszedtem a korlatozast, es ha eleri a 90ot a health, akkor megvalok tole.
Új hozzászólás Aktív témák
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- MÁV topic
- További aktív témák...
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest