- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Igen, igazad van, ami a kijelzőt illeti. De számomra ez a különbség nem olyan számottevő, hogy még egyszer kiadnék a Pro-ért +200 ezret (kb. ennyivel került többe). Megnéztem most mindkettőn néhány fotót, és jóformán alig látok különbséget. A vékonyság az viszont tényleg minőségibb érzetet kelt.
Smc: nem szól rosszul az Air sem, viszont a Pro hangja valóban teltebb, jobb mélyekkel. Az Air hangja élesebb, magasabb tónusú, de teljesen elfogadható. A Pro-ban Type-C 4 van, az Air-ben 3.1. Külső SSD-ről számomra elhanyagolható a kettő közti sebességkülönbség, gyorsan átmegy minden ide-oda. A Face ID természetesen praktikusabb a Pro-ban, hiszen már telefonon is azt használok régóta, de könnyen megszokható a Touch ID is.
Insyde5: iPaden a beépített szerkesztőt csak gyors javításokra használom. A fotókat egyébként PC.n szerkesztem (ha szükséges) és már kész állapotban külső SSD-ről másolom rá az iPad-re. Még valami: a fotókat a Files-ban tárolom és rendszerezem mappákban, nekem ez jobban bejön, mint a gyári Fotók app (persze a fotóim megvannak az asztali gépen is, meg egy külső tárolón is a biztonság kedvéért). Az iPad-eken leginkább nézegetni szoktuk őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest