Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
válasz
rolkaDb
üzenetére
Meg ha lenne is, én nem hiszem, hogy max 5-10e Ft-ért megérné a macerát, ha amúgy van 1 hibátlan készüléked.
Rendeltem én is 1et 140-ért Alzáról, kicsit később veszem is át. Ágyban netflix, youtube, meccsnézésre, meg hosszabb utazásokhoz sztem tökéletes lesz sztem amíg szét nem esik, de az meg nem szokásuk.
Apple Intelligence hiánya miatt gondolkodtam, hogy ne várjam-e meg a jövő évit amiről pletykálnak A18-al, de egyrészt belegondoltam, hogy hányszor használtam a 15 Pro-mon (0), másrészt sajnos pár hétre ágyhoz leszek kötve jövő hónapban, és a majdnem 3 kilós böszme laptoppal feküdni az ágyban nem opció, úgyhogy nem volt nehéz meggyőzni magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest