- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem promótálom a fent emlegetett forrást, csak segíteni szeretnék a topiktársaknak.
Tavaly 3 db-ot rendeltem tőle, a januári és a szeptemberi rendelésem kb. másfél hónap volt, az Air2-t december 10-én fizettem ki neki, még semmi hír felőle, különösebben nem aggódom, majd a hónap végén megpingelem, ha addig nem jelentkezne. Persze örülnék ha már nálam lenne.
Sokszor leírtuk itt a fórumban, hogy mindegy, hogy mit állít a webshopos eladó, minden iPadhoz jár 1 év gyári Apple garancia a regisztráció dátumától kezdődően.
Szerk.: Az Apple listaárhoz képest - szállítással együtt - kerek 60 000 Ft-tal kedvezőbb áron rendeltem az alap (16-os wifi only) Air2-t. Természetesen van benne kockázat, azonban az eddigi 2 rendelésem rendben megérkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest