Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
consono
üzenetére
Én is kb pont így voltam vele… gondoltam jól jönne egy jó billentyűzet az ipadhoz, meg egy erősebb ipad (AirM3 vagy Pro M4) de árban annyira durva lett volna, hogy inkább vettem használtan egy macbookot, hiszen az ipadot amúgy nem a billentyűzetes tokkal használnám, ha arra van igényem akkor már mindegy hogy mit viszek magammal, pluszba a billentyűzetes tokot, vagy a macbookot.
Amúgy persze van olyan helyzet amikor az a konfig lenne az ideális, de ha ár/érték arányban a legjobbat akarja kihozni az ember akkor szerintem ez a jobb döntés.
Persze nekem a macbook is új terep volt, a windowsos lapos mellé, ha valaki tudja nélkülözni a win-t az életéből és alapesetben a “rendes gépe” alap hogy macbook az lehet máshogy fut ennek a kérdésnek neki.Btw ennek ellenére a következő ipadom valószínűleg air/pro lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest