Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
consono
üzenetére
Én is kb pont így voltam vele… gondoltam jól jönne egy jó billentyűzet az ipadhoz, meg egy erősebb ipad (AirM3 vagy Pro M4) de árban annyira durva lett volna, hogy inkább vettem használtan egy macbookot, hiszen az ipadot amúgy nem a billentyűzetes tokkal használnám, ha arra van igényem akkor már mindegy hogy mit viszek magammal, pluszba a billentyűzetes tokot, vagy a macbookot.
Amúgy persze van olyan helyzet amikor az a konfig lenne az ideális, de ha ár/érték arányban a legjobbat akarja kihozni az ember akkor szerintem ez a jobb döntés.
Persze nekem a macbook is új terep volt, a windowsos lapos mellé, ha valaki tudja nélkülözni a win-t az életéből és alapesetben a “rendes gépe” alap hogy macbook az lehet máshogy fut ennek a kérdésnek neki.Btw ennek ellenére a következő ipadom valószínűleg air/pro lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest