- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
consono
üzenetére
Én is kb pont így voltam vele… gondoltam jól jönne egy jó billentyűzet az ipadhoz, meg egy erősebb ipad (AirM3 vagy Pro M4) de árban annyira durva lett volna, hogy inkább vettem használtan egy macbookot, hiszen az ipadot amúgy nem a billentyűzetes tokkal használnám, ha arra van igényem akkor már mindegy hogy mit viszek magammal, pluszba a billentyűzetes tokot, vagy a macbookot.
Amúgy persze van olyan helyzet amikor az a konfig lenne az ideális, de ha ár/érték arányban a legjobbat akarja kihozni az ember akkor szerintem ez a jobb döntés.
Persze nekem a macbook is új terep volt, a windowsos lapos mellé, ha valaki tudja nélkülözni a win-t az életéből és alapesetben a “rendes gépe” alap hogy macbook az lehet máshogy fut ennek a kérdésnek neki.Btw ennek ellenére a következő ipadom valószínűleg air/pro lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest