- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DirtyDave
csendes tag
Sziasztok,
Problémám lenne. Kritikus fajta. Anyósomnak vett egy ipadet az após hardverapróról.
iPad 4. A legfrissebb iOS 8.1.2 van rajta. És elkapta az iOS 8-as népbetegséget azaz a Blue Screen of Death-et. Próbáltuk updatelni fileból. Restorolni, restorolni file-ból. Resetleni. Factory resetelni. A hiba randomra előjön. Az ipad fogja magát és leáll random időpontokban. Aztán egyszercsak el sem indult és csak DFU módba tudtam már rakni. Így látja az itunes de 3194-es és 4005 ös hibával eldobálja a firmware frissítési próbálkozásaimat. Most gyakorlatilag brick....volt a mai napig amikor is egyszer csak a próbálkozások közepette bedugtam az USB-be bekapcsoltam és csirbú-csirbá elindult mikor megnyomtam a power gombot. Aztán megint kék halál, majd ezek után itunesból frissítettem IPSW fileból. Újraindult majd 5 perc után megint Blue screen of death. Ezek után restore IPSW-ből. Megint kék halál ezúttal megint brick állapotba került. Csak DFU megy ott is annyit lát az itunes hogy ez egy ipad.
Végig túrtam a netet lehetséges megoldásokért. 4 napja ezzel szívok, de nem sikerül megoldanom. Tapasztalt valaki még hasonlót (külföldi fórumokon azt olvasom nem mi vagyunk az eredetiek és sok embernek van ilyen hibája főleg 8.0.0. óta)? Esetleg valaki tud rá valami megoldást??
Jelenleg azt se értem, hogy sikerült mégiscsak elindítani a mai nap. Garancia már nincs a készülékre és akitől vették pedig nem elérhető már telefonon, szóval megoldást keresek, de kezdem feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Steam Deck
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest