- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Én telefonnak is simán elhasználnék egy minit, vagy inkább olyan mindenesnek. Nagyon jó és mobil az a méret.
IPad pro-k nagyon izgalmasak, de őszintén szólva a jelenlegi ipad pro 2020 11 ami nekem van, tökéletesen működik es semmi ok a cserére. Néha vágyakozom a nagyobb méretre, de amilyen rosszféle vagyok utána meg a mobilitás miatt vágyakoznék vissza a 11-re. Meg persze most az újdonság miatt az embert izgatja, de inkább csak a fogyasztói társadalom hatása ez, mint a valódi szükség.
1550 EUR az új 13” elég sok, amazonon talan majd 1450 EUR lesz, ami szintén brutális persze, valahogy én a régi árakhoz vagyok szokva és sajnálok ennyi pénzt kiadni. Aki kihasználja a teljesítményt, annak biztosan megéri. A kisebbik lehet hogy majd ha kicsit olcsóbb lesz, értelmes utódja lehet a mostani 2020-nak, de tényleg annyira tökéletes ez is, hogy sajnálnék megválni tőle valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Projektor topic
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- Új Bontatlan iPad 11 A16 128GB Silver 1 Év Apple Garancia/p4714
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest