Hirdetés
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
Amilo02
üzenetére
Éppen ez az, hogy a kábelek nem melegedtek különösebben. Személy szerint arra gyanakodtam, hogy amikor rádugom a telefont a töltőre, a töltő hirtelen kitolhat az usb-porton 65W-ot, és az a löket tehetett be az mfi chipnek. Aztán ki tudja, mert egyik kábelt sem szedtem szét, de azóta a Lightning kábeleimet nem használom 25W-nál nagyobb teljesítményű töltővel. Egyébként marha jók ezek az Ugreen töltők, én legalábbis szeretem az enyéimet, ezt a 65W-os GAn-t is bírtam, macbook-hoz is biztos marha jó lett volna
. Bár az ipad pro Type-c csatis, lehet ott nem lenne ilyen probléma, csak olyan kábel kell, ami bírja az akár 100W-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Nintendo Switch 2
- Őskoczka
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Bár az ipad pro Type-c csatis, lehet ott nem lenne ilyen probléma, csak olyan kábel kell, ami bírja az akár 100W-ot is.