- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
Amilo02
üzenetére
Éppen ez az, hogy a kábelek nem melegedtek különösebben. Személy szerint arra gyanakodtam, hogy amikor rádugom a telefont a töltőre, a töltő hirtelen kitolhat az usb-porton 65W-ot, és az a löket tehetett be az mfi chipnek. Aztán ki tudja, mert egyik kábelt sem szedtem szét, de azóta a Lightning kábeleimet nem használom 25W-nál nagyobb teljesítményű töltővel. Egyébként marha jók ezek az Ugreen töltők, én legalábbis szeretem az enyéimet, ezt a 65W-os GAn-t is bírtam, macbook-hoz is biztos marha jó lett volna
. Bár az ipad pro Type-c csatis, lehet ott nem lenne ilyen probléma, csak olyan kábel kell, ami bírja az akár 100W-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Bár az ipad pro Type-c csatis, lehet ott nem lenne ilyen probléma, csak olyan kábel kell, ami bírja az akár 100W-ot is.