- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
kchris78
üzenetére
Ohh bizony teljesen más a nyomtatott szöveg feldolgozása, és ami olyan azt én is könyvből olvasom
Plusz a kézzel írt jegyzet, sokkal hatékonyabb mint a gépelt jobban megragad, más a mechanika. iPad itt hoz nagyot a Pencillel. Minden elképzelhető írószer benne, plusz egy számítógép.
Viszont ma a tanulás már nem csak könyv + füzet. Nemértesz valamit, megnézel 2-3 tutoriált YT-n, 3D animálva meg amit el tudsz képzelni. Különböző forrásokból összevágni úgy ahogy neked jó. Plusz fileokat rendezgetni, kezelni, appokban dolgozni. Mind az iPadon. Őszintén, a laptopot már csak akkor vettem elő, mikor az anyagot össze kellett rakni begépelni, vagy a programozás/fejlesztés rész jött ahova kell a teljes asztali OS, bill, meg “nagy -az ipadhoz kepest” kijelző.Szerk.: mindezek ellenére az oktatás nagyon le van maradva vagy 40 évvel, és alig vannak kiaknázva ezek a lehetőségek, nem csak Magyarországon, globálisan. Pl én is angliában tanultam, de a lecture + powerpoint megoldáson még mindig nem sikerült túljutni. Miközben iszonyat technikai potenciál lenne abban hogy intuitív módon tanítsanak matekot, természettudományokat. De nem, még mindig tantárgyak, és tantermek, és tábla…
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- PayPal
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Plusz a kézzel írt jegyzet, sokkal hatékonyabb mint a gépelt jobban megragad, más a mechanika. iPad itt hoz nagyot a Pencillel. Minden elképzelhető írószer benne, plusz egy számítógép.