- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Vacsorázni invitál a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Ez lutri... én ma lecseréltem a mini5-öt 6-ra. Nem teljesen boldog a szívem
, de a 3.gen Pro-val se lenne az mert nekem akkora batár.. Fogni hurcolni előszedni használni sokkal kényelmesebb, "telefon-szerűbb" az élmény mint 11"-os Pro-t. Megnyomkodtam mindegyiket, és ez jött ki. Szerettem volna a Stage-managert, hát, kihagyhatónak ítéltem azt is.. Dex-hez képest amim volt 1 évig elég vérszegény.. Android appoknál meg van már oldva a rendes átméretezés, ipad appoknál nincs, ez van. Az appoknak is támogatni kell.
5G pipa, gyorsabb proci RAM, biztosabb support (A12 vs A15) pipa, usb-c pipa, jobb kijelző pipa... Hiányzik nagyon a 120Hz de plusz 100ezer. Kell a pénz a 15 cserére inkább
.Elég jó árban van már a 11" 2.gen pro, de A12Z procival? Telefonban az XS-XR széria A12 ios18-at már kétesélyes hogy megkapja.. Ugyanez a bajom a mini5-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple Watch
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kés topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de a 3.gen Pro-val se lenne az mert nekem akkora batár.. Fogni hurcolni előszedni használni sokkal kényelmesebb, "telefon-szerűbb" az élmény mint 11"-os Pro-t. Megnyomkodtam mindegyiket, és ez jött ki. Szerettem volna a Stage-managert, hát, kihagyhatónak ítéltem azt is.. Dex-hez képest amim volt 1 évig elég vérszegény.. Android appoknál meg van már oldva a rendes átméretezés, ipad appoknál nincs, ez van. Az appoknak is támogatni kell.