Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi
    MODERÁTOR

Sziasztok!

Van tapasztalata valakinek olyannal kapcsolatban, hogy külső M.2 NVMe SSD Type-C csatlakoztatáskor lennének-e "gondolkodási idők", mire beolvasná az iPad (Air4) az SSD-t?

Azért érdekelne, mert tervek szerint egy 2TB-os SSD-ről lenne szó, kb majd 90%-osan megpakolva tízezernyi kisebb-nagyobb fájllal.
    Korábban simán csak Type-C pendrive vásárlására gondoltam, csak később jött a fentebbi ötlet.

Lehet persze csak első csatlakoztatásnál gondolkodna, mire index-el magának mindent, de ezzel nem akarok nagyon hülyeséget sem írni, mert nem tudom e téren hogyan reagál az iPadOS.

Igaz nem nvme, hanem sima SSD, én rendszeresen használom az iPad-del. Semmilyen gondolkodási idő nincs nálam, a másolás (olvasás és írás is) nagyon gyors. Rajta van egy kb 25.000 file/könyvtár tartalmú backup, nem lassul be indexelés címén. Arra készülj hogy az iPad SSD kezelése abban merül ki hogy írod-olvasod mint háttértár, de partícionálás, formázás nincs. Én használtam exfattal és afs-sel is, újabban csak ez utóbbival. Ntfs esetén csak olvasható.

Új hozzászólás Aktív témák