Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Teló nekem is droid, jól kiegészítik egymást az ipaddel. Persze nem holmi samsung ( ellenségemnek se kívánok samsungot) hanem HTC
tablet meg ipad, ez egyértelmű.Mondom ezt úgy, hogy ipad2-vel kezdtem, majd vmi extra akcióban 24x990 ft-ért vettem a T-nél egy galaxy note 10.1-es retket. Amilyen hülye voltam, még használtam is több mint félévig (asszony megörökölte az ipad2-t), de egyszer duolingoztam, aztán asszony nem volt otthon, és annyira másabb élmény iosen tabletezni, hogy eldöntöttem, hogy eladom.
Egy héten belül eladtam 60-ért, megvettem egy fóliás, pár napos ipad4 lte-t 110-ért, és azóta öröm és bódottá. De telóban jó, ha van kéznél droid
( le kell torrentezni vmit, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tablet meg ipad, ez egyértelmű.