Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
köszönöm!
arra gondoltam hogy a fájlrendszeren belül merre találom (mi az elérési útja) annak a mappának amit az nplayer "figyel"
az itransmissionnel letöltõtt videót átmasoltam a documents mappába ( /var/mobile/documents ) de nplayerben nem találom, nem jelenik meg... ha ifileban rányomok a videóra akkor megkérdezi hogy mivel szeretném megnyitni, és akkor valahova átmásolja és meg is nyitja nplayerben (inbox részhez teszi)... jó lenne tudni ennek az elérési útját
és te pcn töltöd le a filmeket és másolod a hddre és dugod rá a routerre vagy a routert használod hogy egyből a külső hddre töltsön le? utóbbi módszerhez tudnál mondani egy-két dolgot? sosem próbáltam még ilyet és még nincs meg a router hogy ki tudjam próbálni, szeretnék utána olvasni
link is jöhet, nem akarom szét offolni a topikot
köszönöm a sok hasznos információt 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest