Hirdetés
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
Amilo02
üzenetére
Kicsit megszolitva erzem magam, mert amit en peldaken irtam a telefonom hasznalatarol (is), arra egy kicsit kisarkitva jelentek meg valaszok. Bar egyik sem direkt valaszkent a reszemre, de ez most reszletkerdes. Szoval arnayalnam egy kicsit a kepet.
1.5-2 ev hasznalat utan az elmult 10+ evben azt vettem eszre, hogy a reggel 100%-on toltorol levett telefonomat kb este 5-6 korul mar toltore kellett tennem es hol volt meg az este 10- fel 11, mire hazamentem. Ezek a telefonok eleinte alapjaban veve mindig boven kepesek voltak kiszolgalni ezt a fajta felhasznalast, aztan bezuhantak. Volt, hogy aksicsere lett, volt, hogy biztositason keresztul kicsereltettem az egesz telot. De valahogy azok is hamar bezuhantak. 3-6 honap… gondolom nem zsir ujat kaptam, hanem valami refurbished dolgot, akar csak az aksi, akar az egesz telo lett cserelve. Ha most elkuldenem az iphone 11-t, valszeg abbol is azt kapnek, nem egy vadi ujat. Szoval felesleges ebbe belemennem.
Azota, hogy figyelek a 20-80% kozott tartasra, azt meg nem ugy kell ertelmezni, hogy rajta fugg az ember, hogy lekapja, amikor 79%-on van, jajnehogynyolcvanlegyenhuhuhuuuu… Cdsak siman maskor toltom, nem az ejszaka alatt. Ezzel most egy olyan felesleges penzkidobastol vagy vasarlasi kenyszertol vagyok tavol, ami nekem nem okozott egyaltalan semmi kulonos odafigyelest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- iPhone topik
- Starlink
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest