Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• smc
    addikt

konkrétan az lett volna az egyetlen újítás, amit vártam - néztem egy YT videót amiben egy 2018 11" volt, hogy VÁÁÁÓ MÉGIS MEGKAPTA!!! gyorsan feltelepítettem a bétát, erre nekem (12.9) nem jelent meg... rá pár napra olvastam Redditen, hogy azért, mert állítólag a felbontás túl sok lett volna a CPUnak ...

ezt szerintem már ők maguk se hiszik el ... iszonyat felháborítóak ezek a kifogások...

ez a Porondmester is... :D ez nem feature, hanem egy büntetés

annyira szánalmasan erőlködnek azon, hogy nehogy véletlenül jó ablakkezelés és értelmes OS legyen belőle, mert akkor a MacBook eladások rovására menne...

gond nélkül, röccenésmentesen tudná futtatni a macOS-t bármelyik jelenlegi iPad, de NEEEm nem adják ki rá, inkább dollármilliókat költenek el egy újrafeltalált ablakkezelésre

Én már leírtam itt pár napja, csak azért nem idegesítem magam rajta, mert az enyém már 4 éves, eddig megkapott mindent és továbbra is használható ugyanúgy.

Ami egy jó meglepetés lenne, ha az októberi mac bemutatón benyögnék a fapados macos-t az m2-es prókra és hoznának egy 14-15 colos ipadet is.

Új hozzászólás Aktív témák