- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Korábban nekem ezt a két eszközt ajánlották: LaCie Fuel és Kingston MobileLite Wireless G2.
A Lacie Fuel tetszett igazán, de mivel OSX-et követelt meg, és látszólag nem megy a Windows-zal, nekem kiesett. A Kingston nem fogott meg, és most lusta vagyok végigolvasni a cikket, hogy rájöjjek, hogy miért nem jött be.
Egyébként tartalomfogyasztásra bárkinek nyugodt szívvel ajánlom az iPadeket, de ha fájlkezeléssel, és külső perifériákkal is szeretne szórakozni, akkor semmiképpen sem. Lehet a linkelt cuccokhoz hasonló eszközökkel szórakozni, vagy JB-vel máshogy, de szerintem túl macerás a dolog ahhoz, hogy megérje. Persze mindez csak a személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Formula-1
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest